--Kubra-- Bir gözünde aşırı sulanma çapaklanma var, sanırım mikrop kaptı, busabah oldu, doktora gitmelimiyim yoksa önemsiz birşeymi geçermi kendiliğinden. Bilgisi olan varmı
Esra_Omer_21 --Kubra-- bence ihmal etme canim doktora git benim oglumda oldu yeni doğdugunda ve cok uzun surdu gecmedi ve gozu hassaslasti en küçük dokunma tekrardan yenileniyodu
Yaprakdokumuseverr --Kubra-- Ben pamuk ve ılık suyla temizleyip sütümden damlatmıştım. Sütte şeker olduğu için mikrobu besler derler fakat bizde işe yaradı.
Gamzezeynep1 --Kubra-- sağlık ocağına götürebilirsiniz benim kızımda yeni doğduğunda olmuştu göz teramisini vermişti doktor geçti 2 güne sürdük. Hassas olduğu için farklı bişey kullanmayın doktor görsün bı
Smyyns --Kubra-- çayın demi varya akşamdan kalanla pamuk yardımıyla sil bir gün sürekli sil ertesi güne birşey kalmıyor benim kızin çok oldu öyle yendim elhamdülillah
--Kubra-- Smyyns denedim cidden iyi geldi düzeldi gibi sanki, tekrar yaparım ki tam olsun tekrarlamasın. Teşekkür ederim
Smyyns --Kubra-- kuzucum emzirirken gözüne süt değdiğini için oluyor ne zaman öyle oldu çayın demini sürekli olarak sür pamukla birgunde toplarsın elini değdirme çok hassas oluyorlar bir aydan sonra kalmıyor öyle bsy