Derleryahani Kızlar dantelli pijama sevmiyorum😶 Sabahtan beri bakıyorum, tarzıma uygun bi şey de bulamadım. Acaba böyle sade, zarif, spor, casual tarzda lohusa pijamaları/geceliği vs nereden bulabilirim? Kumaşı da pamuk, keten gibi doğal olsa keşke
zekpare Derleryahani ben tesetturluyum trendyolda cok begendigim bir model buldum ama baya tuzlu geldi henuz karar veremedim 🥹 magaza adi “Artış Collection”
Sinemmm1 Derleryahani ilk hamileliğimde dagi den almıştım çok güzeldi herkes çok beğendi sade ve güzel duruyordu. Ama illaki hamile lohusa şeklinde bakmaya gerek yok (dagiden aldığım hamile pijama takımı olmasına rağmen altı normal pijamaydı sadece üstü ve sabahlığının karın kısmı boldu) gömlek yaka pijama takımı olanlara bakıyorum bu defa. Spor ve güzel duruyorlar. Dagi kaliteli bakabilirsiniz LCW dan da bakıyorum ben takımlara.
Ilba_34 Derleryahani bende şuan pijama bakıyorum ama içime sinen bulamadım insternete de güvenemedim kumaşına dokunmam gerek mağaza mağaza dolaşıyorum 🤦🏻♀️
Derleryahani Ilba_34 😶 Ben artık hemen yoruluyorum, mağaza gezmeden internetten alcam ama işte hepsi çok süslü:o
Derleryahani zekpare bı de ben şuna karar veremedim üst boyun lısmı cok acık olsun istemiyorum ama bu pijamaların altına zaten boynu biraz kapatan atlet body tarzı bi şey giyer miyim acaba? Yanı siz mesela giyecek misiniz, yoksa direkt sütyen üstü pijama mı olacak
zekpare Derleryahani ben bunu almak istiyorum bir aksilik olmazsa normal doğum düşünüyorum o yüzden doğuma hazırlık yürüme vs aşamasında da çok rahat ederim diye 🥹 içine emzirme sütyeni dışında birşey giyinmeyi düşünmüyorum o yüzden de bunu çok beğenmiştim çünkü boynu çok güzel kapatıyor resimlerde
Derleryahani Sinemmm1 yanı doğumdan sonra karnımız ne kadar küçülür acaba? Ona emin olamıyorum bi de. Normalde hamile değilken m beddn giyiyosam yıne m mi almalıyım?
Sinemmm1 Derleryahani hemen aşırı küçülmemişti benim. Biraz göbek kalıyor tabi. Normal bir takım alacaksanız bir beden büyük alabilirsiniz sanırım.
Derleryahani Sinemmm1 tamam. Dagiye bakıyorum şimdi. Bayağı güzel şeyler varmış gerçekten orada normal takım olarak. Teşekkür ederim çok🌸🌸