Slnbhs 33+3 haftalık ikizlere hamileyim bugün kontrole gittim çocuklardan biri 2200 diğeri 2050 olmuş. Doktorum 28 veya 30 gibi alırım dedi yani tam 36+0 oluyor. Rahim agzım 37 mm inşallah dayanır sürekli yatıyorum. Dua edin kuzular lütfen 🤲🤲 sizce dayanır mı? 18 gün daha
dml33 Slnbhs bnce dayanır sn dinlen elinden gelen bu zaten 2nin alti riskli diye biliorm seninki iyi bnce ins hayirli saglikli zamanda alirsn bebeklerini
Hulyalp Slnbhs masallah canim dua edicem senin icin. Bebislerininde kilolari iyi masallah yaa. Hayirlisiyla alirsin kucagina insallahhh. 😊Bende yeni ikiz annesiyim insallah senin gibi son zamanlarimi gorurum.🍼🍼
Kubraunlu Slnbhs dayanır dayanır eğer yatıyorsan bende hep yatıyorum Perşembe günü doktor alacak nasipse 36+6oluyor benim ikizler de inş
Slnbhs dml33 canım işte insan yine de korkuyor dikiş de var bende serklaj ama hayırlısı tabii ki ultrason kilolarına insan güvenemiyor ki
Slnbhs Gulcag kuzum sürekli yatıyorum artık gerisi Allah’ın takdiri ben elimden geleni yapıyorum gerisini Allah bilir inşallah dayanırlar
Slnbhs Hulyalp allahım sana da bana da hayırlısıyla çocuklarımıza kavuşmayı nasip etsin çok zor bişey gerçekten riskli gebelik geçirmez sen de çok dikkat et yorma kendini hep dinlen hamileliğin rahat geçsin inşallah
dml33 Slnbhs evet biraz dusuk oluyoms dogduklarinda ama olsn baya ilerde haftaniz 26da doguran bile var dua et dinlen bol su ic su kasilmayi engelliyoms
Gulcag Slnbhs dayanır kuzum bende günlerdir taş düşürüyorum bebeklerimiz çok güçlü Rabbim koruyor onları ne ağrılar atlattık beraber senin meleklerin de güçlü merak etme annelerini üzmez omlar 😍
Hulyalp Slnbhs allah razi olsunnn. Amin canimmm aminnn. Surekli evde oldugum icin yorulmuyorum az is yapip hemen oturuyorum 😊 daha yolun basindayiz biz 7+3 olduk. Cok sukur simdiye kadar sikayetim olmadi olmasinda rabbim korusun bebislerimizi.
Kubraunlu Slnbhs rahim ağzım kısa benim 23. Haftadan beri 22mm açılmam yok sanırım bebekleirn kilosu da artık ölçülmüyor malesef baya sıkışıklar bir 2500 diğeri 2300 çıktı ama doktor da emin değil çünkü ölçmek zorlaştı baya doğunca göreceğim artık kilolarını
Slnbhs Gulcag ayyy canım benim inşllah tek duam o şurda kalmış 20 gün dayanırlar inşallah allahım onlara da bana da güç kuvvet versin,Allah hepimize güç kuvvet versin canım