Icimdekimucize Merhaba arkadaşlar aranızda regenesis max kullanan var mı acaba her gün mü alıyorsunuz yoksa kaç günde bir be memnun musunuz acaba ?
Icimdekimucize KBOzturk ama doktor bana haftada iki kez kullan dedi neden öyle dedi ki acaba her gün mü kullansam ?
hazeloguz Ben de kullanıyorum son tabletim çok memnun kaldım kullanmadan önceki kan testslerme oranla kullandıktan sonraki detaylı kan testinde ciddi olumlu etkileri vardı 🤗
Icimdekimucize hazeloguz ne güzel sevindim sizin adınıza 😊 ama doktor bana haftada iki kez kullan dedi neden öyle dedi ki acaba her gün mü kullansam ?
Asya Icimdekimucize ben yediğime içtiğimede dikkat ediyorum çok ilaç yüklemek istemiyorm kendime bebeğime sonuçta dışardada yediklerimzde de var bu vitaminler o yüzden böyle kullanyorm değerlerimde hep düzğün çıkıyo
Nurerdgn Icimdekimucize ben kullaniyorum gayet de memnunun gunde 1 sabah kahvaltisindan sonra aliyorum canim diger takviyelerde genellikle folik asit ve 1 2 vitamin var ama bunda bi cok vitamin omega 3 6 falan mevcut dogum yapana kadar kullan dedi doktorum kullanacam dogumdan sonrada cok sut yapiyomis oyle duydum dogumdan sonrada birakmayi düşünmüyorum 🤗