__1kaderaslnn Hanımlar merhaba ikinci gebeliğinizde kaçıncı haftalarda hissettiniz bebeklerinizin hareketlerini
Baharinely __1kaderaslnn ama benim ilk ilk gebelikten bilgili olunduğu için daha erken diyorlar bildiğim kadarıyla 😀
MelteM2cck Ya hanımlar bisey sorucam. Benim ikinci gebeligim. 18+5 haftadayım. 1 hafta öncesine kadar çok güzel hissediyordum. Hareketler azaldı hatta hissedemiyorum. Normal mi korkmalı mıyım.
Sedacaner Bende 16.haftadayım hep hissedeyim istiyorum ama minik minik hissediyorum bazen ,imkanım olsa eve ultrason cihazı alırım meraktan ,😂
MelteM2cck __1kaderaslnn tabi tabi 21. Haftadayım hatta şu an renkli doppler dan çıktım ara vere vere çekti doktor çok hareketliydi ölçüm yapamadi neyse sonunda çektik rahatladık kıpır kıpır maşallah 🥰
gokyuzununogrencisii __1kaderaslnn 20. Haftaya girdiğim gibi hafif hafif kıpırtılarla hissettim, şuan 22 haftaligim çok az hissediyorum tekme şeklinde değil yani daha ufak zateb 😍😂
yesimkarayigit Net olarak tam 16da hissettim öncesinde 15te kalp atışı gibiydi sonra da asla durmadı zaten 35 haftalık olduk 😅
Vandb __1kaderaslnn dün doktorumuz dedi 17 de 18de hissedebilirsin ama bizim için düzenli his önemlidir o da 22.haftadan sonra olur o zamandan sonra hep hissetmelisin ilk bebeğim 17.haftada hissetmiştim ama düzenlimiydi hatırlamıyorum