Sultanayhan İlk denemem tutmadı sonucum malsf negatif şimdi bundan sonra neolacak ne önerirsiniz süreç nasıl ilerliyor bilgisi olan yazabilirmiii ne yapılıcak bundna sonra sonucum bgun cıktı ????
Rbadnc Benimde tutmadı tekrar başladım tüp bebeğe inşallah bu ay sonu transferim var sabırlı olmamız lazım inancını asla kaybetme olacak inanıyorum
Sultanayhan Rbadnc ilk olumsuz transfer sonucunuzu aldıgınızda eşinizle iletişiminiz nasık oldu ne tepki verdi
Rbadnc Sultanayhan Donmuş embriyolarınız varsa bir ay dinlendirdikten sonra rahmi hazırlayıp tekrar transfer ederler ama yoksa ilk başa dönüp yine aynı işlemlerden geçiyorsun benim yoktu o yüzden tekrar başladık inşallah bu ay sonu transferim var
Rbadnc Sultanayhan ikimiz de çok üzülmüştük ben biraz daha fazla yıprattım kendimi içime kapandım çok isyan etmiştim ama eşim hep destek verdi olabileceğine inandırdı onun verdiği güçle başladım tekrar bu konu çok hassas o yüzden birbirinizin desteği olun
Sultanayhan Rbadnc bizdede tam tersi oldu. Evet donmus embryom var onu kullancam 2 ay snra siz neden dondurmadınız
Rbadnc Sultanayhan dondurabileceğimiz embriyo kalmamıştı 2 embriyo oluştu ikisini transfer ettiler onlarda tutmadı zaten