Hanimeller asel_asl valla bızımki geceleri uyuyor ya gündüz pek uyumuyor genelde hareketli 😂 35 haftaya girdik daha henüz uykumdan uyandırmadı benı
Balannebalcocuk asel_asl 31+4 artık hiç uyumuyor diye düşünüyorum 😂 oğlum uyusun diye ninni söylüyorum ama yok her an her dakika 😂
Zehracvk asel_asl asel_asl bende şu an 18 haftadayım özellikle sadece geceleri başlıyor dönmeye, ben tam uyuycam tekmeleyip duruyor canım yavrum sağolsun uyutmuyor 😂😂
_Sevgi_ asel_asl maşallah allah kolaylıkla doğurmayı nasıp etsın allah saglıkla kucagına almayı kısmet etsın
Defnes-Mom Kızlar 22+6 yız bugün. 2 gündür çok ara ara ve az hissediyorum. Bir de bu haftada tam göbek hizasına gelmiş bebişler ama ben daha alt kısımda hissediyorum hareketleri. Sizde durumlar nasıl
Gkfdekmmlfdgn Defnes-Mom normal cnm bnde senden 2 gün sonrayım 22 4 bnde öle çok hareketli bir bebek değil canları sağolsun da yeter 😍🤲
Eddaa57 asel_asl valla ben 20+4 iki haftadır hissediyorum ama gece yatınca ve sabahları daha çok hissediyorum gün içinde nadiren oluyo hareketlenmesi😂🥰