Avril asel_asl 36. Haftaya kadar aşırı hareketliydi bir dakika durmuyordu hiç ne gece ne gündüz ne ara uyuyor büyüyor bu çocuk diyordum Hafta itibariyle artık bazen uyuduğunu anlıyorum öğlen bu saatlerde çok sesi çıkmıyor mesela geçen hafta nst de de uyuyordu soluma yatırıp dürttüler uyandırdılar öyle çektiler nst yi Haftadayız yine öyle haftalar günler ilerledikçe uyku aralıkları uzamaya hareketleri ağırlaşmaya başladı Çok hareketli olmasına alıştım doktor normal artık yeri kalmadı içeride zor hareket ediyor dese de insan bazen panik oluyor sürekli hareket etsin diyorum hareketleri artık gözümden yaş akıtacak kadar sert ve acı verici olmasına rağmen hem de Annelik delilik valla 😄
asel_asl _Sevgi_ süt gerçekten çok etkili gece yatmadan önce içiyorum o saate kadar sakin olan bebişim süt içtikten sonra çoşuyor içerde 😂
-Ozlem58- Arkadaşlar Dr günde 10kez hareketi takip et dedi dün , peki bu hareketler sadece tekme mı yoksa böyle yüzer gibi geziyor ya o da sayılıyor mu ?
zeynep_2023 -Ozlem58- harket önemli olan yüzer gibi olmasına gerek yok tekme atması kımıldaması yeterlidir
Serraninannesii asel_asl 28. Haftadayız gün içinde hiç hissetmediğim oluyor. Doktorum ilk doğum sezaryan olduğu için his kaybı var karnında ondan hissetmiyorsun dedi ama bazen endişeleniyorum. Benim gibi olan var mı ki
Nnoktaa asel_asl 20. Haftada hissetmiştim ilk hareketimi gıdıklanır vaziyetteydi. Buradakiler yakında çok daha net hissedersin demişti. 26+ da hunharca tekmeleniyorum 😂😂😂 gece gündüz aç tok farketmiyor. Hep bi hareket.. 😬
Aysegul_my asel_asl nst de hep uyuyor minnoş kızım geceleri 12den sonra bi başlıyo iceride dans şovuna gece 3e kadar maşallahı var şuan 34+5iz
aysegullozdm asel_asl biz 22 hafta 😻hiç farketmiyor saati canı istesin oynuyor prensesim 😅😅😅artık daha kuvvetli vurmaya başladı korkutuyor bazen minik fare 🐭🐭
Elzem07 asel_asl merak etme canım 27-28 den sonra gün içinde bırak hissetmeyi birlikte hareket ediyorsunuz 😂 🧡
Elzem07 Nursonmez bende de öyle canım 29dan sonra coştu ya, erkek kız farkediyor mu acaba ? Benimde oğlum olacak bu arada.