Merhaba kızlar. Hamilelik nasıl gidiyor? Aslında genel olarak ciddi bir sorun yok şükür ama ben yapı olarak küçük şeyleri takıyorum, süreci zihnen zor geçirenlerdenim. Biraz uzun olacak ama baştan başlamak gerekirse ikili taramada bebeği besleyen damarlarda direnç olduğunu öğrendim. Gebelik zehirlenmesinin direkt bununla ilişkili olduğunu öğrendiğimde çok kaygılanmıştım ama neyse ki düzenli kullandığım ilaçlarla vs. detaylı ultrasonda direncin düzeldiğini öğrendim🙏🏻 şu an 30. Haftadayız çok şükür her şey yolunda gidiyordu, gidiyor da aslında ama birkaç gün önce bir durumdan ötürü nöbetçi doktora gittim ve ultrasonda her zaman 1 hafta-10 gün önde giden bebeğimin şimdi haftasıyla uyumlu olduğunu söyledi doktor. 2 haftada sadece 150 gram almış bu durumda. Dolayısıyla kafama takıldı direnç mi oluştu yine, gebelik zehirlenmesi olur mu diye çok korkuyorum. Tansiyonum hep düşüktü mesela 9/5 10/6 gibi, bugün 11/7, 11/8 çıkmaya başladı dedim yükseliyor mu acaba… Kısacası derin bir nefes almak istiyorum ama hep bir şey çıkıyor kafama takacak.. sizce ben mi çok endişeliyim yoksa bunlar benim gibi tüm anne adaylarını korkutuyor mu?😔 Bugün o kadar üzüldüm kafama taktım ki bunları şimdi biraz hasta gibi hissediyorum, yattım kaldım öyle😔Biliyorum daha olumlu olmam lazım bebeğim için ama zihnimi rahatlatamıyorum. Biraz desteğe ihtiyacım var sanırım bu yüzden içimi dökmek istedim🌸 Okuduğunuz için teşekkür ederim:)