Nazife86 [bilinmeyen] biz 25+2 bugün doktora gideceğiz bakalım neolmus :)) bide şeker yüklemesi yapılacak hayırlısıyla
Selim_Alparslan [bilinmeyen] benim doktorumda ısrarla şeker yüklemesi yaptırmamı istiyor bu hafta içinde 🤦🏼♀️ Çok kararsız kaldım yaptırıp yaptırmamakta 😕
Fatmakaya158 Selim_Alparslan bence hiç kararsız kalma derim yaptır bizlerde yaptırdık ve iyili de yaptırmışım
Nazife86 Selim_Alparslan ben iki kızımdada yaptırdım çok şükür birsey olmadı burda herkez yaptırıyor yurt disi
Cisem84 Selim_Alparslan yaptırın bence ben yaptırdım bebeğe ve size hiçbir zararı yok çok şükür sonuçlarımızda güzel çıktı sadece glikoz biraz mide bulantısı yaptı birde anlık baş dönmesi yaptı o kadar
fitmom [bilinmeyen] 27+4te 1250 gram, boyu sa 38 cm idi oğluşumun 🙏🏻 Gelişimi haftası ve günü ile aynı dedi doktorumuz 😇🤰🏻
Fatmakaya158 Selim_Alparslan Yaptır yaptır alt tarafı çilekli soda içtiğini düşün ben içmeye başladığımda allah işin ya bunu mu abarttılar dedim
aysecakir [bilinmeyen] ben 28+4 üm yaptırmadım şeker yüklemesi açlık tokluk kan şekerine baktırdım normal çıktı açıkcası pişman değişim yaptırmadığım için çünkğnne zaman içime sinmeyen bir şey yapsam pişman oluyorum ☺️
Awesome12 Bende yarin gidicemde bana pek bilgi vermediler cevremdekiler gece 12 den sonra bisey yemiceksin diyolar size sormak istedim kizlar dogrumu 27+0haftaligim tam zamanimi yoksa daha varmi tesekkurler güzel anneler 😄😘😘
Awesome12 Fatmakaya158 tesekkurler yarin sabah yaptıricam insallah gece 12 den sonra bisey yemiyoruz dimi 😘
Kardii Bizde 26 haftalığız en son 22 haftalıkken gittim ama 2 hafta öndeydi gelişimi 786 grdı boyunu unuttum tabi de 😅 daha gitmedik kontrole 1.5 haftamız var 😊
Fatmakaya158 Awesome12 valla ben onu ilk defa bugün öyle postta gördüm duydum bence o çok önemli değil ama sabah kalktığından itibaren bişey yiyip içme
Derya67 Benimde 28 haftalıkken 1200 gramdık Cuma günü tekrar gittim 30 haftalıkken 1724 gram olmuş kızım şimdi 31 haftamdayım 2 buçuk haftaya kontörlümüz var bakalım nekadar olucaz🤗
Buserzgar 2 hafta önce 26 +1de 1 kg 35 cm dedi doktorumuz iyi gidiyorz şimdilik 😊 hayırlı doğumlar hepimize