sumeyye-11 kızlar bat 3 gün var erken gebelik testi yapsam çıkar mı, böyle yapıpda pozitif gören var mııı😇😇
Deli_hatun_7 sumeyye-11 ben 3 gün kala yaptım prodoctor erken gebelik testiyle pozitifi gördüm çok şükür
Alyamomm sumeyye-11 benim de bat 12 bu sabah yaptım erken test pozitif çıktı şükür kan verip netlestiricem inşallah sen de hamilesindir ❤️
sumeyye-11 Deli_hatun_7 yaa çok sevindim canım bende sabırsızlanıyorum inşallah çıkar, peki sabah mı yaptınız testi
Deli_hatun_7 sumeyye-11 yok öğleden sonra yaptım zaman farketmıyor varsa her türlü çıkıyor zaten kuzum❤️🥰 rabbim gönlüne göre versin inşallah bebegım🤲🏻🥰
Busraa-aa Bende adetime 3 gün kala erken gebelik testi ile öğrendim akşam yapmıştım şuan 31+2 haftalığım
Deli_hatun_7 sumeyye-11 rica ederim kuzum bir faydam olduysa ne mutlu bana ❤️test yaparsan at mutlaka bakarız kuzum❤️
Tubii44 Yaparsan cıkar silikte olsa cıkar varsa bende tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım transferin 12.Günü yapmam gerekiyodu bende dayanamayıp 8. Gün yapmıştım cıktı 😊