Merhaba arkadaşlar doğumumun üzerinden 21 gün geçti ve ben anca kendimi hazır hissedip yazma düşüncesine girdim. Öncelikle söylemeliyim ki pek pozitif bir doğum hikayem yok benim malesef. Bu 2. Doğumun ve planlı sezeryan oldum sabah kontrole gittim ve 3.30 da doğuma alındım doğuma gitmeden önce sonda takıldı pek hoş bir işlem değil malesef daha sonra ameliyathaneye alındım doktoruma genel anestesi yapmasını istedim ama oda olmaz bebeğe de geçer anastezi dedi neyse sonra belden epidural oldum hiç acılı değildi ama bir türlü uyuşmadım doktor tam ameliyata başladıgı anda acıyor diye bağırınırken anestezi uzmanı biraz uyuyacaksın şimdi deyip bana anestezi vermiş ben anlamadım tabi gözümü açtıgımda istifta ederek ve şiddetli bir acıyla uyandım evet illaki acıyacak kolay değil ciddi operasyon ama uyandıktan 2 saat sonra acım hafifledi ayağa kalktım yürüdüm gayet ama ondan sonra dayanılmayacak omuz ve sırt ağrısı başladı her nefes aldıgım da sanki bıçak saplıyorlar gibiydi ağrı kesiciler asla dindirmedi ağrımı yatamıyor kımıldayamıyor yarım nefes alıp zor konuşuyordum doğumdan 2 gün sonra ağrım geçti şükür ama bu sefer çok kötü baş ağrısı başladı öyle ağrı yaşamadım hayatımda bebeğime bile bakamadım yattım sürekli ağrıya istifra eklenince acillik oldum acilde 3 tane serum yedikten sonra biraz rahatladım ama geçmedi sürekli istifra ettim ve narkozu vicudum böyle atmış meğersem tabi istifra sırasında dikişlerim çok zorlandı anca doğumdan 10 gün sonra şükür ayaklandım bebeğimede çocugumada evin işinede kendim çok rahat bakmaya başladım yani eğer benim narkozdan dolayı yaşadıgım ağrılar olmasa sezeryan korkulacak birşey değilmiş onu anladım ilki normal doğum yapmıştım sezeryan yanında baya basit kalıyor bugün 21. Gün ama sanırım iç dikişler mi bilmiyorum ağrım daha var malesef epiduralden dolayıda bel ağrım ben narkozu ağır atlattım ama herkez aynı olmuyor ağrılarım olmasaydı maksimum 3 günde çok rahat ayaklanırdım anlatacaklarım bukadar merak ettiklerinizi sorabilirsiniz cevaplarım.☺️