anapanda12 Burcu7260 2 serklajım oldu ilki oğlumda 39+1 de zorla suni sancı ile doğdu önce gelmek için deliriyorlar sonra gelmiyorlar 🥲 De kızım gelişmediği için 38+1de yine suni sancıyla doğum yaptım 34-35 haftayla uyumluydu. 2si de kolay ve rahat birer doğum oldu. Stresten uzak durun süreciniz uzayacaktır çok geçmiş olsun sağlıkla gelsin bebişiniz 🥰
Sedamert03 Burcu7260 ben de serkilajlıyım 35. Haftadayım bu hafta dikişler alınacak bakalım minik ne kadar duracak inşallah 38-39 u görürüm
Defsealn Bende 31+3 um bakalım daha ne kadar duracaklar insalalh kuveze girmeden alıp gelmek nasip olur hepimize.
Kaderss anapanda12 merhaba bende serklajliyim haftanız çok güzel nelere dikkat ettiniz neler yaptınız
Kaderss Sedamert03 Allah kucağına aldirsin cnm nelere dikkat etmeliyiz o haftalara gelmek için siz gün içerisinde neler yaptınız
Sedamert03 Kaderss valla çok dikkat ettim sayılmaz sadece ev işi olarak vileda yaptım . Bankacıyım oturarak çalıştım . Eğilme kalkmalarıma dikkat ettim
Haticeb Merhaba, ben de 22. Haftada acil serklaj oldum.33. Haftadayım umarım sağlıkla zamanında gelir 🙏