Woman3535 Açılma ve doğumu başlatmak için neler yaptınız kızlar 41e az kaldı ne açılmam var ne de sancım takipli olduğum belli bi hastane yok dün kontrole gittim doğumu orda yapmayı düşünüyordum normalde doktor 40 hafta ve üstüne bakmıyoruz suni sancı veremiyoruz biz dedi 1-2 gün daha bekle eğer doğurmazsan şehir hastanesine git acilden giriş yap dedi evde sancım olması yanda açılmam olması için neler yapabilirim beni nasıl bi süreç bekliyor eğer bunlar olmazsa ? Bi de o hastanede neden suni sancı veremiyorlar ki ?
tugcesakzci Woman3535 pilates yapabilirsin, bol bol yürüyüş, aksak kaldırım yürüyüşü, merdiven inip çıkma, doktorunuz yasak koymadıysa korunmasız ilişki, bazı gebelerde hurma da işe yarıyor bunlar açılmaya ve kolay doğuma sebebiyet veriyor
Minsaa Eğilip tüm evi üç kere ellerinizle dilerseniz ustune bide ilişki yaşarsanız acilmanin olacağını dusunuyorum
Gizemlibirisi007 Neden takipli olduğunuz bir hastane ve doktorunuz yok ki? Bilmediğiniz hiç gitmediğiniz bir yerde doğum yapacak olmak ne kadar güven veriyor bilemedim.. size gelirsek, yere çömelip bacaklarınızı yana ayırıp yürümeyi deneyin çok işe yarıyor. Ananas suyu için ya da yeyin. Sıcak su da iyi geliyor
Woman3535 Gizemlibirisi007 birkaç ay öncesine kadar takipliydim bi hastanede olumsuz çok yorum okudum başka hastane bulurum dedim şimdi kaldım ortada dediklerinizi denicem bu arada teşekkür ederim 🙏🏻