Derinnmom Kızlar burun tıkanıklığım geçmiyor, 1 haftadır rahat uyuyamıyorum bugün eczaneden okyanus suyu almaya gittim serum suyu verdi bununla burnunu yıka dedi, yıkadım ama pek yapamadım sanki çünkü hiç açılmadı 🤒 Nasıl rahatlayabilirim ya 🤦🏻♀️
Petrichorers Derinnmom benim normalde de burun tıkanıklığı sorunum var ameliyat olduğum halde tekrarladı etlerim büyüdü. Ama hamilelikle beraber hem kendim kilo aldım bu zaten nefes aldırmayı zorlaştırıyor hem de bebek yani karnın büyüdükçe baskı oluyor daralıyorsun. Ben geceleri burun bandı takıyorum ve hava nemlendirici çalıştırıyorum biraz daha nemli ortam sağlıyorum kendime en azından artık burun tıkanıklığı yüzünden uyanmıyorum deneyebilirsin. Serum fizyolojik falan da anlık çözümler sonra geri tıkanıyor maalesef ben de çok zorlanıyorum bol şans
Enas2365 Derinnmom tıkanıklık geçmiyor 22 hafta oldu hiç nefes alamıyorum. Doğum yapınca geçecek sabır
sevaldqn1 Derinnmom hamilelikte daha çok oluyor bu sorun sanırım başından beri çekiyorum mecbur nefes alamayınca ağzım açık uyuyorum🥲 kocam bile dün gece fotoğrafımı çekmiş ağzım açık uyuyorum diye dalga geçiyor güya 🫣 ben çare bulamadım
Senzinc Derinnmom benmdde burnum aynı şekilde sürekli tıkanıyo bide hasta oldm okyanus suyu iyi geliyo bide oda nemlendirme cihazı ii geliyo
mervecanyildiz Hormonlardan dolayı oluyor benim de ara ara geliyor 🥲 sıkıntılı bir şey ama doktora sorma ihtiyacı duymadığım için bilemiyorum
Derinnmom mervecanyildiz doktoruma söyledim ilaç vermedi normal dedi ama geçecek felanda demedi ve ben hiç uyuyamıyorum 🤦🏻♀️
Derinnmom Petrichorers benimde normalde de vardı ama hamilelik çok çok zorluyor bu durumu, geceleri hiç uyuyamaz oldum özellikle 2 haftadır ağzı açık uyanıyorum çok kötü 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ serum hiçbir işe yaramadı zaten de nemli ortamı nasıl yapıcam canım sen nasıl yaptın
Petrichorers Derinnmom bu hava nemlendiricileri var ya kiwi markasının falan uygun fiyatlı olandan aldım her gece çalıştırıyorum baş ucumda anca öyle idare ediyorum ucuzlarından al bence
Derinnmom sevaldqn1 ayy benimki de öyle dalga geçiyor valla 😂😂😂 bu gece aşırı kötüydüm valla geçmedi de geçmiyor da
sevaldqn1 Derinnmom diyorum ya fotoğrafımı çekip de işe gidince atıyor korkusundan yanımda da göstermiyor 😂😂 alıştım bende ağızdan artık nefes almaya