Kbr45 koalamom_ evet ben başladım ufaktan, daha erken olabilir ama herşeyin fiyatı pahalılaşıyor özellikle bizlerin 2024 annelerinin araya sene atladığı için stok yapmamız gerekiyor
aysegullozdm koalamom_ ben başladım coktannn erken gelebiliyor bazıları için ama ben erken oldugunu düşünmüyorum altıncı aydayim sonuçta her şeyi düşünmek lazım alıp koymakta fayda var 🥰🥰Neredeyse her şeyimiz hazır 🐣🐣
Gamzekand koalamom_ bende ufak tefek hazırlıklara başladım haftaya detaylı ultrasonumuz var ondan sonra çoğu şeyi halledeceğim inşallah 🤲🏻
A12_S07 koalamom_ Bizde minik minik başladık hazırlıklara ama yinede tedirgin oluyorum birşey alırken ya birşey olursa korkusu gitmiyor içimden belli etmemeye çalışıyorum ama hep bu tedirginlik var 😭
Kbr45 koalamom_ hemen hemen tüm ihtiyaçlarını aldım açıkçası eksik olan nevresim takımı, buhar makinesi, puset örtüsü gibi şeyler kaldı dolap içi hazır. Kremlerini vs almanı tavsiye ederim şampuan deterjanını (bitkisel) herşeye zam geliyor
Elizbusra Benimde subatta dogcak Allahım ıznıyle bende coğu şeyi aldım hastane hediyelıkleri dahil biraz heycanlıyım
iremnur_17 koalamom_ sadece odası ve bakım kremleri ve deterjanları kaldı diyebilirim her geçen gün fiyatlar artıyor daha da artmadan alalım dedik ☺️ tabi hediye de çok geldi sağolsunlar
Dolunya Ben daha hic hazirlik yapmadım 23 havtalik olmama rağmen çünkü Doktur ne bir cinsiyet söylemedi yarin detaylı Utrasyon da ogrenirmiyim sizce 🤷♀️