Rumeysaozdemirrr Kızlar 39 haftalığım bugün doktor kontrolüm vardı alttan kontrolümü yaptı ve bebeğin kanala girmediğini ve kafasının büyük olduğunu normal doğumu denersem çok fazla dikişimin olacağını söyledi sezeryandan çok korkuyorum var mı benim gibi olanlar ?
kubraytekinayan Rumeysaozdemirrr valla canım benim diyeceğim bekle sancın gelene kadar ben şuan okadar pişmanımki sancım gelmeden gidip hastaneye suni sancı alıp kaç saat sonra sezeryana alındım inan hiç kolay bi süreç değil yani en iyisi normal doğum sezeryan olcaksan bile sancın geldiğinde ol yani olmuyosa mecbur sezeryana girven ama göz göre göre gidip sezeryan olma ben 40+3 de oldum sezeryan ama bi rkadaşım tanıdığım var kızını 42. Ci haftada normal doğum yaptı yani diyeceğim şu ki sancını bekle mutlaka
2bebek1 Rumeysaozdemirrr ben de tam bu sebeplerle 40+2de sezeryan oldum o zaman korkuyorsun tabi bebek takılır mı bir sıkıntı olur mu diye ama çevremde herkes bizimkinin de kafası büyüktü doğurduk diyor eltim görümcem hepsi normal doğurmuş. sancım kasılmam hiçbir şeyim yoktu beklesem kendi gelir miydi bilmiyorum doktora güvendik 🤷🏻♀️normal doğumu çok istiyordum şimdi 17haftalık gebeyim ssvd çok istiyorum
sumeyyeee_ Rumeysaozdemirrr sezaryenden neden bu kadar korkuyorsunuz ki anlamıyorum. Bebeğiniz ve sizin için en oluru hangisiyse o olsun hep bu şekilde aşılayın kendinize🙄 ama spinali tercih edin, genel anestezi yerine. Hem daha çabuk kendinize gelirsiniz✨
kaderbrk Rumeysaozdemirrr banada öyle dedi kafası biraz buyuk diye😅 açılma da yok ama 38 tam olduk bugun. 40ı beklicem bende doktoruma kalsa bi sonraki kontrolde 39 oluyor de acılma yoksa ve aşagı ınmemısse sezeryan olsun yormayalım dıyor ama 40 ı görmek istiyorum ya sezeryana hazırlamadım hic kendımı🥲
Hayrnnisaors97 Benim de çatımın dar olduğunu açılma istenildiği kadar olmazsa sezaryen doğum olacağını riske atmamak için haftaya bugün sezaryen doğum için gün verdi sağlıkla gelsinler de napalım diğer türlü çok dikiş olursa da zor olacak sonuçta
Rumeysaozdemirrr Hayrnnisaors97 yaa aynı durumdayız inşallah hayırlısı olur çok kolay bi doğum yaşarsınız sağlıkla alırsınız kucağınıza 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
2bebek1 kubraytekinayan ben de 40+2de sezeryan oldum hiç sancım kasılmam olmadı bazen ben de diyorum beklesem kendi gelir miydi baş çevresi genişti
Rumeysaozdemirrr kubraytekinayan ama o kadar sancıyı çektikten sonra normal doğum olmazsa üstüne bide sezeryan acısı eklenince dayanabilir miyim bilmiyorum çok kararsızım 🥴
Rumeysaozdemirrr 2bebek1 insan cesaret edemiyor işte beklemeye hayırlısı olsun inşallah bu sefer normal olur belki ☺️
Rumeysaozdemirrr kaderbrk hayırlısı olsun hakkınızda canım ben oldum sezeryan hiç korkulacak bir durum değil bebeğin için gerekiyorsa hiç korkma ☺️
kaderbrk Rumeysaozdemirrr haklısınız onun ıcın ne iyiyse o olsun ama işte etrafta sezeryan deyınce gözü acılıyor mılletin😂 o da ekstra tedırgın edıyor keske herkesın aklı yaşadıgı kendıne kalsa ne guzel olurdu 😄 İnşallah saglıkla kavusalım yeter🥰
Rumeysaozdemirrr kaderbrk ben sezeryana kesin karar verdikten sonra beklememin anlamı yok dedim 39+2 de girdim siz bilirsiniz doktor bi sakınca yok diyorsa bekleyin