Egemendoruk Dilara3521 bebek belki gec dolenmistir ama kese olmali baska bir doktora gidin bence birde ozel olsun doktorunuz imkaniniz varsa.bu deger yuksek kese olusmus olmali
Dilara3521 lllllaliyeva son adet tarihim 29.08.23 kaç haftalık oluyor anlamadım keseye baktı gözükmedi işte kan verdim
Mery60 Dilara3521 6 haftalık gözüküyorsun canım benim başka bir doktora daha görün belki aletleri farklıdır bilemeyiz. Bir de karından mı baktı vajinal mi baktı?
Mery60 Hayırlı olsun canım benim doktora git randevu alıp istersen. Kesen gözükebilir bu değerlerle 🏵️
Winner Dilara3521 hayırlı olsun 5000’den sonra kese karından görülür şuanda ancak vajinal bakılırsa görürsünüz. Onun dışında herşey yolunda içiniz rahat olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🌸
Dilara3521 Egemendoruk bide cnm bnm 1 düşük 1 de kürtajım var çok korkuyorum işte ümitlenmek istiyorum 😥
Egemendoruk Dilara3521 15 aylik oglum var emziriyorum birde, 21 haftalikta hamileyim rabbim bu gunahszlarin hatrina tez vakite saglikli yavrular nasip etsin sana. Rabbimin mucizeleri buyuk insaallah naasip olucak sanada🤲😔
Dilara3521 Egemendoruk Allah senden razı olsun duan için rabbim duysun sesinizi ben çok istiyorum eşimde çok şeyler yaşadık 2 senelik evliyim bebek hasretim bitsin artık 1 tane olsun benim olsun 😥😥🤲🏻🤲🏻🙏🙏