Cekilmezbirkiz Esenler Medipol bugün sezaryen günü aldım. Zorunlu sezaryen 9000 fiyat verdi çok uygun bence. Tamamlayıcı sigortam var o karşılayacak.
Umit96 canss_96 çok sevindim bu şekilde söyleminize. Bende 13 haftalık hamileyim ve daha yeni gitmeye başladım özden hanıma
YaSeEeeee İlk doğumumu İstanbul Küçükköy duygu hastanesi Ayten hanım da yaptım sezaryenle 5 sene önce şimdi 2.gebeliğim ama hala dr karar veremedim Başarı hastanesine gittim ilk muayene için fakat fiyatlar çok uçuk 750 tl muayene ücreti zaten saniye sürdü muayene idrar tahlili için 400 tl ödedim çoğu yerlere göre iyi de aslında ama bakalım nerde takipli olacağım zaman gösterecek içime sinerse devam yoksa duygu hastanesinde birde yeşim hanıma gitmek istiyorum ileriki muayenede 🙏
mombaby_ YaSeEeeee naptınız nerde devam ediyorsunuz bende küçükköyde oturuyorum 10 haftalık hamileyim ve hala karar veremedim
Azizeakln Flowerswhite hastaneden genel olarak memnunum ilk doğumumu da orda yaptım ama dr da çok kararsız kaldım son ay zaten sertan bey tercihim
Melekecre İstanbul Tuzla Devlet hastanesi Ezgi Er’e gidiyorum memnunum,beyaz kanımdaki düşüklük devam etmezse , Ezgi Er’de doğum yapacağım,yok devam ederse, kartal araştırmada düşünüyorum
Azemmoms Melekecre Bende özelde takipliyim 39. Haftaya gelince Ezgi eri öğrenip ona randevu aldım ama beni doğum için artık kabul etmez diye düşünüyorum??
My-Duru 2512tugbaclk 26 haftalık en başından beri Meral Hanım’a gidiyorum gayet ilgili.Siz hangi doktora gidiyorsunuz?
Melekecre Azemmoms eğer hiç tuzla devlette kaydınız yoksa biraz zor gibi ama yinede şansınızı deneyin ..
Busrabukre6 Gulmasal Etlik şehir hastanesi düşünüyorum 34 gün kaldı. Doğum yapan var mı orda yakın zamanda 💕