zengooo Kizlar bende negatif cikti dikkat etmem lazimda.calistigim yerde arkadasim sokak.kedisi besliyo.oynuyo falan.onunla.ayni arabada geliyorum bisey olur mu acaba.Tuyu falan onda kalir.diye korkuyorum
Gamzecanpolat zengooo boşuna endişeleniyorsun iki tane kedi besliyorum evimde dışkılarıyla temas etmezsen birşey olmaz ayrıca sebze ve meyveleri sirkeli suda bekletin o şekilde tüketin en çok onlardan bulaşıyor
ardenmommy Sadece dışkı yoluyla bulaşır. Yanınızda kedi seven arkadaşınızdan çok yediğiniz meyve sebzenin iyice yıkanmış ve temiz olmasına dikkat edin. Toksoplazma en çok yediklerinizden bulaşır.
aaallegraa Kaygılanmakta haklısınız toksplazma öemli dikkat edilmesi gerekiyor ama kediden daha çok dışarıdan aldığımız sebze meyve etlere dikkat etmeliyiz. Ark sokak kedilerini sevdiği için kaygılanmanıza gerek yok içiniz rahat olsun. 💚🍀
Gulmasal Canim o kadarda degil bu kadar korkma sadece diski ile bulasiyormus aslinda hayvandan cok sebzeden daha cok bulasiyormus 🤷🏻♀️
Gamzecanpolat zengooo ne kadar ukalasınız zaten sizi insan yerine koyup cevap veren de kabahat engelliyorum daha da yazmayın 👋