tugce-uyarr Arkadaşlarım merhaba test yaptım çift cıktı kan verdim beta 2.65 cıktı varmı sizce sonucumu e nabızdan baktm sımdı bilgi verirseniz çok sevinirim:)
Skb_krca tugce-uyarr Benimki 6 çıkmıştı ilk kan verdiğimde pozitifti. Emin olmak için başka hastanede yine kan verdim 10 a yükselmişti
tugce-uyarr Arkadaşlar merhaba tekrardan 2 gün çnce beta sonucum 2,65 di dün kasık ağrısı ile gittim telrar acile 42,50 çıktı pozitif dediler ama doğrumudur
myangelson tugce-uyarr pozitif canım hayırlı olsun 2 gün önce arada çıkmış yeni yukselmeye çalışırken yakalamissin sanırım 😅
tugce-uyarr esraa1717 aslında cok erkende yapmadım reglm 8 gün geçikmişti ama olsun geç olsun güç olmasın diyelim🤲🏻🥰
fthnf_ tugce-uyarr canım benim de öyle oldu, dün gecikmenin 8. Günü kan verdim 32 çıktı. İnşallah geç döllenmedir :)
esraa1717 tugce-uyarr bazen geç döllenme oluyor yoksa o kadar geçilmeye çok yüksek çıkardı adetten 1 gün önce betam 527 çıkmıstı☺️
OguzMoms tugce-uyarr Genelde testte negatif kanda pozitif çıkar. Üzgünüm ama negatif galiba pozitif olsaydı mutlaka kandada cikardi