Ceren46 Kızlar sorum yukarda fikir verir misiniz kararsız kaldım. Dikey olanın görüntüsü yatayında iç hacmi beni cezbediyo
Yazmelegi_ Ceren46 bence dikey en azından herseyi düzgün şekilde koyup nereye koyduğunu biliyorsun benimki oyle ama yatayda üst üste koyuyorsun ister istemez bazen karışıyor
alakayamaydanoz Ceren46 dikey daha mantıklı rafları var herseyi görebiliyorsunuz. Yatay olanda herşeyi üst üste koyuyorsunuz ve buzlanması oluyor. En alttaki şeyi almak için üstü boşaltmanız gerekiyor.
Mehtapkbrekmn Ceren46 dikey tabiki derli toplu güzel ama yataylar daha geniş oluyor o yüzden bence yatay
Ceren46 Mehtapkbrekmn Evet daha geniş ama diğer arkadaslarında belirttıği gibi pek düzenli olmaz bütün dolabı dök topla zor iş ☺️ en iyisi yatay galiba
mervisk Ceren46 annemde yıllardır yatay vardı lanet etti attı onu yerine dikey aldı :) yatayda en alttaki şeyi almak icin bütün dolabı bosaltmak gerekiyor buzlanıyor yapısıyo cıkmıyor vs. Dikey daha düzenli kullanımı kolay
efelinamoms Ceren46 benimki 7 cekmeceli dikey kullanimi o kadar guzelki hicbirseyi aramiyorum düzenli ve tertipli koydum herseyi ayrıca nofrost olmasıda ayri güzel buzlanma yapmiyor istedigimi istedigim an cikariyor erimeside bi o kadar kolay oluyor
Mehtapkbrekmn Ceren46 tabiki bende ondan bahsettim ya derli toplu olmadığı için zorluk çıkartabilir ama daha çok ürün saklama konusunda bence yatay diye düşünüyorum ben 🤗
Minikayak24 Ceren46 dikey daha iyi yapılıyor yataylarda çekmeceli olunca herşeyi düzenli koyup istediğini alabiliyorsun canım çok rahat
Nnoktaa Ceren46 annemlerde yatay var. Evleri müsait yer açısından. Ancak marketlerdeki dondurma dolabı gibi hissettiriyor. Dipte bir şey kaldığında hepsini boşaltmanız gerekiyor. Dikey daha kullanışlı ve pratik diye düşünüyorum.
cokbilmismom Yatay hiç kullanışlı değil geniş olmasına bakmayın hiç düzen olmuyor hersey birbirine giriyor en alta koyduğunu alabilmen için bir sürü şeyi çıkartıp ona ulaşman gerekiyor. Çekmeceli en rahatı nereye neyi koyduğunu rahatlıkla görürsün
YuvarlanamayanPaanda Ceren46 yeni dikey aldım yerim olsa yatay alırdım daha geniş onlara özel raflar satılıyor düzenli duruyor
ASE6154 Ceren46 yataylar hem çok yer kaplıyor hemde öok sesli çalışıyor birde kullanımı zor alttaki birşeyi almak için boşaltmak gerekiyor
Kelebek1_ Ceren46 evlendim bir sene sonra 5 çekmeceli dikey aldım gayet memnunum baya bir şey alıyor içi düzenli de
elif-asil Ceren46 tabiki dikey ben 4 yıldır kullanyrm 7 çekmeceli olanından kullanım kolaylıgı temizliği her yönden… Annemde dikey var bozulsa da sizinkinden alsam dıo bazen çünkü en alttaki şeyi almak için bütün dolabı boşaltıyo… Çok dagınık duruyo dıe . Dikey de aradıgını direk bulursun