Mothertea Kızlar bu çorap neye göre belirleniyor ben ilk doğumumda giymedim 10 gün kan sulandırıcı vurdular sadece görümce de 2 kez yaptı oda giymedi burda çoğu kişi giymiş doktoruma sorayım merak ettim sebebi nedir acaba.,? Bilen varmı?
efelinamoms Mothertea canım ben devlette doğum yaptım sezeryan ameliyata girmeden giydirdiler bi 10 günde giydim ve ustune kan sulandiricida kullandim özellerde pek bunu giydiren yok sanırım cevremde özelde dogum yapip giymeyen cok duydum. Doktorda en az 10 gün giyilecek demisti hem hızlı ödem atmasi ve pihti atmamasi adina
KubraAydin Mothertea beyne pıhtı atmasın diye giydiriliyor ben eve gelince çıkarmıştım ama 1 hafta galiba giyilcek demişti doktorum
Umutku Bende giydim doğum sonrası kanda pıhtılaşma olmasın gibi bişey demişti hemşireler yanlış hatırlamıyorsam
Mothertea Umutku neden her hastanede yok acaba bu uygulama bana direk iğne verdiler 10 gün bir de hastaneden çıkarken yaptılar
Mothertea Yenibirannee sizin ikinci doğumdu sanırım ilkinde giyindiniz mi acaba sebep olarak bir şey dedi mi doktorunuz
Yenibirannee Mothertea hayir ilkinde giymedim 2 sene onceydi gene ayni doktorda yaptim dogumumu artik bu sekilde giydiriyoruz tedbir amacli dedi doktorum
kayra21 Yenibirannee bende 2 sene önce sezaryen oldum çorap felan vermediler şimdi 2. ye az kaldı acaba her hastanede mi bu uygulama var
Mothertea KubraAydin görümcem de aynı doktora 2 kez sezaryen yaptı bende bize giydirmediler valla şaşırıyorum görünce
miniksevdamm Asel-2023 yoğun bi varis miydi acaba? Yani bende de var ama o kadar önemsemiyordum açıkçası çok aşırı değil diye Doktoruma demedim 2. Hamileliğim ve doğumum sezeryan.
efelinamoms Asel-2023 dediğim gibi cogu yerde yok sanırım benim ablamlar flanda ozelde dogum yapti onlarada verilmemis