tugbamehmetbaki Tazeannevebebegi doktorum önce metpemit verdi o ise aramadı en son zofer verdi oda işe yaramadı serum felan da işe yaramadı bulantı kusma ile yasamayı öğrendim
Haticemrahalp Tazeannevebebegi canim benimde ilk zamanlarda çok bulantiö vardi doktorum bana nemosiss verdi zencefil kökü varmiş içinde ayri zamanda folik asitdi mide bulantisini azaltıyor ben kullandim doktoruna daniş sende kullan istersen
Deletedmom58 O dönem folik asit kullanılır. Bulantı için soruyorsanız ilaç önerilmez acile gitmelik düzeyde değilseniz. Eğer folik asit içiyorsanız saatini değiştirin bazen oda bulantı yapıyor
Tazeannevebebegi Deletedmom58 folik asiti hamile kalmadan 3 ay önce başladım hiç böyle bulantılarım olmadı
Deletedmom58 Tazeannevebebegi Gebelikle beraber olunca daha çok etkiliyor. Bende gebeliğim öncesinde başladım ama gebeliğimle kullanınca bazen bulantı yapıyordu
Tazeannevebebegi Deletedmom58 zaten iki gündür su bile içemediğim için folik asiti gün ortasında alıyorum midem biraz olsun normale dönünce
311658 tugbamehmetbaki canım boşuna bedenine ilaç alma geçmiyor çünkü hamileliğin getirdiği birşey biraz dayan
Deletedmom58 Tazeannevebebegi Eğer yaşamınızı kısıtlayacak şiddetteyse doktorunuzu arayın. Kolay kolay ilaç kullanmakta doğru değil çünkü.
Tazeannevebebegi Deletedmom58 doğru söylüyosunuz peki ağrı kesici olarak parol yada minoset kullanabileceğimi söylemişti siz kullandınız mı hiç ?
Deletedmom58 Tazeannevebebegi 10 yıllık migren hastasıyım. Ağrılarım başladığında kusmayada başlayan biriyim. Ona rağmen kullanmadım. Ben gebelikte ilaç kullanmak istemiyordum hayati olmadıkça, şimdiye kadarda öyle devam ettirdim.
Haticemrahalp Tazeannevebebegi 16 canim benim hafifledi biraz biraz çok aç kalirsam kusuyorum sadece bende çubuk krakerde fayda etmiyordu ama sen doktoruna daniş