Fikriyelker Allah'ım inşallah sen de sagsalim bebişine kavuşursun kokusunu içine çeker yediğin o iğnelerin aldığın o ilaçların hepsini unutursun, bence ilk üç ay crinone ve claxan kullandım iğnelerin gobegim mosmor olmuştu doktorum bile eşime bak görüyor musun annelik nasıl zor demişti duygulanmıştı, başımdan çok şey geçti de bir kısmını yazabildim, bı ara suyun da çok az dediler günde 3 bardak havuç suyu içtim çok şükür düzene girdi,devlet Hastanesi'ne gidiyordum ilk kontrollerde doktor bana bebeğimin kalp sesini bile dinletmedi kazadan sonra hemen apar topar en yakın devlet Hastanesi'ne gittik gitmez olaydik,,doktor düşer bu bebek bişey yapamayız kalp sesini dinletirsem boşuna bağ kurarsin dedi gönderdi beni ,o gün bugündür tövbe ettim devlet Hastanesi'ne gitmemeye, 4. Aydan beri İstanbul Bahçelievler Vital Hastanesi'nde Dalga Dalgıç oğlu var ona gidiyorum herkes çok memnun deneyimli bı doktor doğumu da inşallah Allah izin verirse orda yapacam , öyle işte , anne olmak kolay değil canım yine de çok şükür beterin beteri var 😢