EbrKzlky Selamm kızlarrr,, doğuramayanlar olarak burda toplaşalım kimin başladı başlamadı bilelim haberleşelim🙈 kaç hafta kaç günlüksünüz belirtileriniz başladımı ? 🙈 Neler yapıyorsunuzzz ?? 🌸
ebruuu- EbrKzlky ben bugün 39+6😩 nst de bugüne kadar hiç sancı çıkmadı normal sancılarım da çok nadir çok arada oluyor başka bir belirtim yok sadece on gündür belim aşırı ağrıyor zor adım atıyorum artık iyiden bunaldım gelsin istiyorum 😩
Zeyzox EbrKzlky beni biliyorsun diğer basĺikta konusmustuk :)39 +4 ufak belirtiler var ama dogurcak mis gibi değil:(
Carpediem_7 EbrKzlky 40+1 olduk sancılarım var. Aşırı halsizim ama sancım düzenli deil henüz beklemedeyiz
EbrKzlky ebruuu- bende 2 defa girdim hiç çıkmadı 🥴 senin yine bel ağrın var kendi sancın gelir ozaman bugün yarın, bende o da yok 🙄🙄
EbrKzlky Carpediem_7 bizimde kalmadı 40a bişey insan stres oluyor iyice 😔 40.haftada hastane bakıcak karar vericek bekleyip beklememesine 🥴
Zeyzox Dra21 EbrKzlky ebruuu- Mrveem Elifsn Stormi Carpediem_7 Kızlaaaar unutttugum var mı bilmiyorum hepinize selam vereyim dedim bildirim gitsin :) bakın benle birlikte 8 kisi varız yanliz degilsiniz ben burayi okuyunca rahatladim aynı durumu yasayanlar varmis benimle diye cunku biliyorum hepimiz streslendik kendimizi dinliyoruz zorlaniyoruz ,yüzdük yüzdük kuyruğundayız bakalim ilk hangimiz dogurcak burdan hepimiz icin kolay ve hayirli dogumlari diliyorum umarim hepimiz hayal ettigimiz dogumu yasariz bir avazda kurtuluruz sağlikla kucagimiza alalim 🙏🤲
Stormi 39+5 hani kızlar erken geliyordu yahu 😅 bugün güzel tarih kızım gel diye sesleniyorum ama yok bunu da kaçırdık hiç oralı değil 😂
ebruuu- Stormi ay ben de çok istedim bugün gelsin diye 10.10 güzel oluyordu ama yine ses yok 🤦🏻♀️🤦🏻♀️😩
EbrKzlky Stormi hahah benimde eşim 10.10 olcakk diye başından beri söyledi ama gün bitmek üzere hiç bi farklılık yok şansına küssün 😂 kızı erkeği yok valla bu doğumun gelmeyince gelmiyorlar 😂🙈
ebruuu- EbrKzlky ya on gündür var bel ağrısı hiç geçmiyor ben de ilk başta sevinmiştim sanırım geliyor diye ama tık yok 🤦🏻♀️🤦🏻♀️😩😩
ebruuu- EbrKzlky yapamıyorum işte ona çok üzülüyorum normalde çalışıyordum işim de hareketli bir işti bel ağrım olana kadar çok hareketli geçirdim hamileliği hatta hep bu yüzden erken doğururum diye düşünüyordum ama hiç öyle olmadı 😩 on gündür tuvalete zor gidip geliyorum 🤦🏻♀️
EbrKzlky ebruuu- tahmin ettim oyüzden canım. Ama üzülme hiç, ben ilk oğlumda hiç bişey yapmadım ve 37.haftada kendi sancımla doğurdum.. bunda herşeyi yapıyorum ama tık yok. Demekki yürümeye falanda gelmiyor bu doğum işi 🙄
Mrveem Bizde 40+3 ama Nst sancı çıkmadı bebek de iyimiş 🫣arada belim ağrıyor sadece gelsin diye umut etdim bugün ama yok Kızlar
ebruuu- Mrveem doktor ne dedi peki ne kadar daha bekleyeceksiniz ben de yarın 40 oluyorum biraz korkmaya başladım 40 tan sonra beklemeye 😔
ebruuu- EbrKzlky evet ya çoğu da öyle diyor ne yaparsan yap bebek kendi istediği zaman geliyor diye, inş en kısa zamanda sağlıkla gelir artık bebişler 🙏🏻