zahis merhabalar 🌸 14. haftamdayım, doktor folik asiti bırakıp multivitamine geçmemi söyledi. regenesis max ve eternal arasında kalıp eternal aldım 🤭 kullanan var mı merak ediyorum, teşekkür ederim 🌸
Nurr_22_22 zahis hangisi olduğunu bilmiyorum ama bir süre kullandıktan sonra bırakmıştım vitamini doktoruma sordum o da balık ceviz tarzi şeyleri çok tuketiyorsan icmesen de olur demişti doğumdan sonra da bir sorun yasamadim hiç
zahis Tatunya babam eczacı o eternal al deyince alıverdim. içerik olarak aynıymış mg farkı varmış sadece ☺️
Tatunya zahis Cevabınız için teşekkür ederim. Bana da regenesis tavsiye etti ancak burda eternali çok duydum, hangisini alsam diye düşünüyordum. O yüzden sordum size☺️
zahis Nurr_22_22 vücut direncim epey düştü bu aralar desteği olur diye tahmin ediyorum. teşekkür ederim yanıtınız için 🌸
zahis Tatunya ikisinin de içeriğini inceledik nerdeyse aynı, eternalı bayer firması üretiyormuş daha tanıdık diye onu aldık ☺️ içiniz rahat olsun 🌸
Betbet3434 Vitabiotics pregnacare kullanıyorum çok memnunum bebeğim zayıftı kilo aldırdığına inanıyorum
tugba_2365 Medinee ay evet eternal ne, film ismi yazmışım resmen. İlk ay 1i kullandım daha sonra doktorum 2yi kullanmami önerdi, balık falan yiyemedigimi de ilettilekten sonra
An53 Merhaba ben decavit kullanıyorum babanız eczacı ise sorar mısınız sizinki mi iyi bu mu diye bir de regenesis de omega 3 var o yüzden tavsiye ediliyor devacitte yok mesela ama demir içeriği yüksek
zahis tugba_2365 aaa ben de şimdi fark ettim elenatal 2 benim aldığım da 🤣 otomatik düzeltmeyle öyle yazmışım dikkat de etmedim djdjfj
Aybarssmom_ Regenesis benim ilk zamanlar gittiğim doktor önermişti şu an gittiğim doktor vm dha diye Multivitamin önerdi ama karaciğer enzimlerim yüksek çıktı kullanmayı bıraktım 1 aydır 1 ay daha kullanmıcam
Tatunya Aybarssmom_ Selam🙋🏻♀️ Regenesis max kullanırken aynı zamanda demir ilacı da kullandınız mı? Sidefer kullanıyorken başka bir doktor tarafından Regenesis eklendi şimdi ilaçlarıma. Ancak ikisinde de demir olduğu için tereddüte düştüm kullanmakta.