mervecanyildiz Kızlar selamun aleyküm. 39+6 dayım. Doktor pzt kadar olmazsa artık müdahale etmemiz gerekir. Suni sancı fitil vs dedi. Bildiğiniz doğumu hızlandıracak başlatabilecek ekstra neler yaptınız. 🌸 sancım vs yok gibi bir şey.
monarosamommy mervecanyildiz merdiven inip çıkmak aksam yürüyüşü birde kimden duysam şunu yaptı ve doğumu başladı ev temizliği etrafımdaki çoğu kişiden duydum yere çömelerek elleriyle yerlesi silenler akşam yürüyüş bunlar hep işe yaramış şeyler Allah nasip ederse bende 38 ci haaftada basliycam yavaş yavaş böyle şeylere sağlıkla kucağınıza alın🤲🏻🌸 ,sağlıkla kucağımıza alalım 🤲🏻🌸
mervecanyildiz monarosamommy ben de öyle yapıyom diyorum hem kış temizliği olur hem bebek temizliği 🤣🤣 güzel kızım temizlik yapıyım diye doğmuyor sanırım 😄😄
Uksero Benimde bugün 40+1, kasılmalarım var nst de çıktı ama açılma doğum sancısı vs yok perşembe günü tekrar gideceğim, insan strese giriyor ya
monarosamommy mervecanyildiz Bende Allah nasip ederse 38 haftada başlıycam sizde başlayan bencede annem temizlesin ben gelirim diyor acelem yok diyor 😂😂