myangelson Yaprakdokumuseverr rabbim yardımcın olsun şifa versin bebeğini korusun korkma hiç Allah’ın izniyle birşey olmaz 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
MerveKaya38 Yaprakdokumuseverr canım bende geçen cuma günü gece 3 gibi uykuda kan boşalması yaşadım işedim sandım altıma karamlıkta fark etmedim ayaga kalkamamla birşey düştü wc gittiğimde 2 tane acuç içi kadar çiğer parcası düştü çok korktum benek düştü sandım sabahı dr yazdım gelecegim diye gittim kese duruyor kese cevresi kanama var dedi prolaton depot iğne yaptılar progestan fitil alıyorum çok şükür geçti .
Yaprakdokumuseverr myangelson amin bu kadar yoğunluk iyiye alamet değil :( birde tüp bebek daha da endişeliyim
myangelson Yaprakdokumuseverr inşallah kötü birşey değildir bazen böyle kan boşalıp gayet sağlıklı gebeliği devam edenler de oluyordu kötüyü dusunme lütfen 🥺
Ask12 Yaprakdokumuseverr aynısını yaşamış biri olarak gayet sağlıklı ilerliyoruz canım inşallah seninde güzel sonuçların olur ama o korkuyu bilirim
Yaprakdokumuseverr myangelson çok şükür kalp atışını duyduk düşük riski var yine de serum progestan ve kan uyuşmazlığı iğnesi olucam
Moonlight7 Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin benimde 11. Hafta kanamam olmuştu şükürler olsun bebeğime birşey olmamıştı şuan 15. Haftaya girmek üzereyim. İlaçlarınızı kullanıp bol bol dinlenin🙏🏻
Yaprakdokumuseverr MerveKaya38 sabaha kadar sabretmeniz 😅 bende de öyle parça geldi ay dedim bebek bu