Silan12 Deletedmom308 merhaba Beylikdüzü Medilife’ta arkadaşım 2 ay önce yaptırdı 500e çok memnun kalmış, zaten kontrole de oraya gidiyor Doğuma da oraya gidecek
Deletedmom308 Silan12 Bahçeşehirde Altan Cebeciyi de öneriyolar fiyatı da 550 civarıymış. Cerrahpaşa devlette de 150 lira ve profesör yapıyomuş. Çok kararsız kaldım ya
Sydcan Bende özelde 400 tlye yaptrdm zaten yaklask 30 40 dakıka suruyo bebegın herseyıne bakılıoo cokta memnun kaldm yapılması gerekır bence bısey cıksa bıle en azndan erken önlem alınması için önemli
Ocia tgcknn devlet hastanesinde yaptırabilirsin randevu alıyorsun öncelikle verdikleri günde detaylı için gidiyorsun gayet güzel bakıyorlar ve raporunu da yazıyorlar veriyorlar sana devlete güvenin bence ☺️
Necla06 Cgdm123 Servet Ünsal poliklinigi Ali İpek. 45 dk sürdü 350 lira ödedik doküman 2 adet fotoğraf bir de CD vermişti.
ElifKural tgcknn ben araştırmalara göre en uygun 300 en yüksek 500 dediler bende 300e yaptırdım bebeğimin sağlığı için allaha şükür herşey yolunda