Yldzzyldzz Seymasel68 çok şükür bulantım ya da iştahsızlığm yok hatta maşallah her şeyi yiyorm 😁 ama maalesef kahverengi akıntm var progestan kullanıyorm ☹️ İnşallah bi sorun olmaz 🙏
Kahraman35 Benim de güzel gidiyor çok şükür. Arada bir gelen bulantılar oluyor fakat çok yoğun değil kusma da yok çok şükür. He bi de deliler gibi tatlı seven ben hiç yiyemiyorum en büyük istah degisikligim 🤣🤣
Hulyalp Yldzzyldzz olmaz insallah canim. Ben tup bebek yaptirdigim icin tedavi basindan beri kullaniyorum. Saatinde ve duzenli kullan bol bol dinlen bisey olmaz
Seymasel68 Yldzzyldzz gecen hafta oo kanams bndede olduu bnde kullndım ıgne kullndım hastanede yattım bır gece suan cok sukur ıyıyıx
Yldzzyldzz Hulyalp teşekkür ederm canm inşallah olmaz hepimiz bebişlerimizi sağlıklı bi şekilde alırız kucağımza 🙏❤️
Seymasel68 Pnrmrcn27 daha henuz kılo almadım hıc bıtsey yıyemıyorum ıstah sıfırr herseyın tadı sankıı kotu gelıyor farklı gelıyor neden anlamiş degılm ılk hamılelıgımde bole degıldı
Yldzzyldzz Seymasel68 2 hafta önce ilk olduğunda ben de iğne kullanıp bir gece yatmıştm sonra taburcu oldm ama ara ara gidip keseyi kontrol ediyolar şu an az az devam ediyo ve progestan hapa devam canm
Tazehamisss Benim berbat geciyor bulanti degil kusmalarim var gunduzleri cok kotuyum geceleri cok iyiyim dun midem ne kadar zorlandiysa kan kustumu 😢