Eminesahin1 Merhaba Bebek bezi ve ıslak mendil alıp stoklamaya başlamak istiyorum indirim geldikçe Sizce hangi bezler daha iyi sleepy ve baby turco arasında kaldım Bebeğim mayıs ayında doğacak
CemrePektas Eminesahin1 baby turco bebek bezi sızdırıyor genelde. Ben Molfix kullanıyorum. Islak mendilde baby turco iyi ama
Heidihat Eminesahin1 bayby turco bence iyi değil bende stok yaptım ondan bı paket aldım içime sinmedi e bebeğin kendi bezi daha kaliteli içi çok güzel yumuşak diğeri nişasta gibi
Beti_07 Eminesahin1 ben ıslak mendil kullanmıyorum, uni baby’nin temizleme pamuğu var onu kullanıyorum ve bebeğim şükür maşallah hiç pişik olmadı. Bez olarak sleepy kullanıyorum o da çok iyi ben memnunum.
BirazbundanBirazondan1 Eminesahin1 bence stok yapmayın bebek alerjı yapısı varsa elinizde kalır. Ben bir paket sleepy bebek bezi aldım. Pişik oldu bebek bezinden sandım. Başka marka marka aldım. Geçmesi meğerse sleepy yeni doğan bebek ıslak mendili alerji yapmış. Güya doğal. 3 paket almıştım. İyi ki fazla almamışım. Böyle bir durum olabilir
Kbrnrmrt Ben araştırmalarım sonucu en doğalı sleepy olduğu için onu kullandım. Islak mendil çocuğumun tenine daha sürmüş değilim. Bebek temizleme pamuğu kullandım hep.