Sevdagkm93 30 +4gunlugum herseyi hazir cik sukur sampuani kremi vb seyleri haric aldim yikicam utulicem cantami hazirlicam ins bi uzerimdeki tembellik kalktiginda😊😊😊
Beriliko Sevdagkm93 bübchen marka tavsiye ederim şampuanları .bende aynıyım 30+0 ım haftasonu çantamı hazırlıcam inşallah
Kremini 30 haftalığım: odası, beşiği, biberonları, hastane çkışı ve kendi geceliğim sabahlığım hariç eksiğimiz kalmadı. Tabi bez ve ıslak mendil stoğuda yapmadım .sleepy başlangıç paketi alıp memnun kalırsam stoklayacağım.onun haricinde telsizi,ateşölçeri, göğüs pompası,babynest, gümüş kalkan, kıyafet, mont, ayakkabı, bebek arabası,araba koltuğu,mama sandalyesi, ve indirimden bulduğum herşeyi almaya çalıştım.tırnak makasına kdr🙈
KaderAdnan 30+5 odasının gelmesini bekliyorum bir kaç zıbın küveti vs hariç çok kıyafet almadım ama evi temizledim komple acaba erken mi yaptım camları da sildim bir tek perdeleri yıkayıp astırıcam kıyafet için hala annemin erken erkendemesi 😩 kendisi alıcak o yüzden söylüyor sanırım bacak ağrılarından yatamıyorum artık allah yardımcımız olsun doğum korkusuda başladı zaten
Nazlmm Alışverişe başlamayan bi benim sanırım, herkes hazırlığını tamamlamış doğurucaklar neredeyse 😇
fitmom Kubraislekyay 26 haftalık olup nasıl Şubat sonu bekliyorsunuz anlayamadım benim 28 haftalık ama en geç Mart 4 görünüyor Doğum ? 🤔