Bnurd Merhaba hanımlar, sizden bebek arabası ve park yatak önerisi istiyorum ama internetten almak değil de gidip önce görmek istiyorum aldığınız, almayı düşündüğünüz önerilerinizi mağaza ve marka/model bilgisiyle beraber paylaşabilir misiniz?
User22 Bnurd bende gittim gördüm ama internetle pek bi farkı olmuyo bence tabi yine sen bilirsin ama ben beşiği eleleden aldım çok güzel geldi Bebek arabasını trendyoldan
KuzeyinAnnesi10 Bnurd istanbulda mı yaşıyorsun canım kadir has bebek avm si var Bahçelievler medicalparkin karşısında Bahçelievler metro durağının orda. İçinde bebek için her aradığın var elele baby park yatak ordan aldım anne yanı oluyor madre model canım 3 bin TL. Civilden de bebek arabası beğendim 2 3 bin falandı ama ben baston baktım yenidoğan için hediye geldi bebek arabam. Baston da dolaptan alicam galiba çok güzel modeller var.
Minigiim-vebenn52 Valla ben civile baktım gidip onlara o kadar para vereceğime elele almayı düşünüyorum. Civlde en uygunu 2800 o da küçük ben beğenmedim. Diğerlerine bakmadım acıkcası
Bnurd Minigiim-vebenn52 Elele benimde aklımda nerede satılıyor bulamadım. Gidip görmeden internetten almak da istemiyorum açıkçası
Minigiim-vebenn52 Bnurd evet bende öyle düşünüyorum sizin gibi nerde bilmiyorum muhtemelen internette kendi sitesinden alacağım