Sultanayhan İlk denemem tutmadı sonucum malsf negatif şimdi bundan sonra neolacak ne önerirsiniz süreç nasıl ilerliyor bilgisi olan yazabilirmiii ne yapılıcak bundna sonra sonucum bgun cıktı
Berraeray1 Sultanayhan ben 9. Ekimde 2. Transferimi oldum geçen ay kimyasal gebelik yaşadım şahsen hazır rahim embriyo ile tanışmışken beklemek istemedim ve hemen adetimde geldim başladım tedaviye
Mhtpflz Sultanayhan dondurulmuş embriyo varsa tekrardan yapılır transfer benimde ilki negatif ikincisi pozitifti düşün oldu 3. Yanımda şuan🤗🧿
Cosmos- Sultanayhan bizimde 4. Denemede tuttu bence bir kaç ay mola verin rahminiz ve vücudunuz dinlensin psikolojiniz tekrar hazır olduğunda tekrar deneyin rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah 🙏 nerede tedavi oldunuz
Sultanayhan Cosmos- umay tüp bebek de doktorum devam edelm arayı açmayalm ilaçlarım etksi vcuttayken dedi
Cosmos- Sultanayhan aaa ben iki klinik de tedavi gördüm hepsi rahmin dinlensin dedi yine de iyi araştır canm bazı hastaneler para alsın diye de acele edebiliyor