Merve-metin Hilalplncgllr_ yanılma payı var testlerin canım en garanti kan testi geç döllenme olduysa idrara yansımaz hemen gecikme varsa kan verebilirsin 🙏🏻
Merve-metin Edaemkl adet olana kadar umudunu kaybetme canım benim bat bugün dün yaptım negatif ama çatlama günümü biliyorum erken yaptım bugün kan vericem yoksa kısmet diyip diğer aylarda deneyecem
Edaemkl Merve-metin göğüslerim çok sertlesti dokununca aciyor umutlenmistim çok idrara çıkıyorum affedersiniz belirtileri yaşıyor gibiyim test yaptım ama negatif olsa bile silik dahi çıkardı diye düşünüyorum nasip olmadı bu ayda
Merve-metin Edaemkl aynen canım ben artık psikolojik olduğunu düşünüyorum yani bu kadar belirti varken çıkmaması tuhaf yani
Edaemkl Merve-metin üzgünüm çok umitlenmistim kızım üzülecek her gün soruyor anne kardeşim karnında bebek var mı diye Çok istiyorduk ama olmadı
Merve-metin Edaemkl rabbim en güzel en doğru zamanda kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻 sakın üzülme vardır bunda da bi hayır diye düşün canım 🌸🤲🏻
Edaemkl Merve-metin bir kaç aydır deniyoruz olmuyor sağlık sorunum yok ama hamile kalkmamdaki sebebi merak ediyorum yarın hastaneye gideceğim hormon testi yaptırmak istiyorum
Merve-metin Edaemkl hormon testi için adetin 2.-3.günü gidilmesi gerekiyor diğer türlü hormon testi yapmıyorlar canım normal sadece vajinal muayene yaparlar diye düşünüyorum tabi her hastene farklıda olabilir