Grsost Tam olarak kaç hafta ve günde sezaryen oldunuz ya da olacaksınız inşallah. Acil gelişen durumlar hariç planlı olarak gün alanlar. Cevaplarınız için teşekkür ediyorum.
Mothertea Grsost 39.hafta için gün verdi doktorum ikinci sezaryenim olucak ilki 40ı geçmişti normal bekledik olmadı ama ikinciyi en geç 39 da alıyoruz dedi
Merimii Grsost yarın tam 38 haftalıkkrn doğuma alınacağım🫶🏻Yarından itibaren iki hafta içinde bir gün seçebilirsin demişti doktorum ama ben bir an önce doğurmak istedim ağrılardan 🥲 Bana dua edin lütfen sağ Salim kucağıma alayım bebeğimi🩵
HilalYlmz Grsost büyük ihtimalle haftasını tamamlıyor ve kaka yapma ihtimali yükseldiği için bekleyip riske atmak istemiyor olabilir bende 39.haftada doğum yaptım
Aysesultan97 Selnsn bebeğin cinsiyeti ne idi. İkinci sezeryan mi acaba. Bnmde ikinci sezeryan planli olacak gibi ama heranda sizin gibi bir belirti görüp giderim gibide geliyor. Kısmet diyelim. Doğumunuz hastane süreciniz nasıl geçti. Herşey yolundadir umarım
Grsost Dimple9 Acil olmayan durumlarda genelde 38+ da gün veriyorlar sanırım uygulamada okuduklarıma göre.