Drnzgn Kaçincu hafta ne için sezeryan olacaksiniz benim ilk bebeğim sezeryan olduğu için mecburi ikinci de sezeryan siz gün flan aldınız mı hangi hafta olacaksınız sezeryan gününü kaçıncı haftada verdu doktorunuz
91anneadayi Drnzgn 38 den sonra istediğin gün olur dedi. 38+1 de olacak inşallah. Bir önceki kızım da 38+2 de aynı doktorda doğmuştu
xbebegimx Drnzgn tam belli degil bnmki iki doktor farkli soyluyor, devletteki doktorum 38 icinde aliriz diger haftalari beklemeye gerek yok diyor
Drnzgn 91anneadayi ilk bebegimi 38+4 te olmistum ama bu hamileliğim çok ağrılı flan geçiyor ne olacak diye düşünmeye başladım bu gün çamaşırlarını utulryrcegim yarın tam 31 haftalık olacam
Drnzgn xbebegimx benimde iki doktor ozeldeki doktor bı sıkinti olmazsa 39 a kadar beklememi tavsiye ediyor ama devletteki ne der bilmiyorum
Drnzgn yenibirannis amin inşallah bende kizimi tam 38+4 te doğum yapmistim bu ne zaman olur diye merak ediyorum bu gün çamaşırlarını utulryrcegim
peri_07 Drnzgn benimde çok ağrılı ama gelişimine göre alıyorlar galiba. Bebek kanala inmiş bide herhangi belirti olursa acil alırlar.