Tessd Royem62 Tüpüm alınmasına rağmen tek tüple 6 ay sonra hamile kaldım. Ama tek sorunum o değildi pcos vardı rahmim şekil olarak yarım. Ama her şeye rağmen 17haftalık hamileyim 🌸
Royem62 Tessd ayy maşallah subhanallah sizee ♥️♥️♥️ benim hiçbir sıkıntım olmadı iğneyle düşürdüler şükür ama olmadı hala 4 ay geçti hayırlısı bakalım
Merve_818181 Royem62 benimde aynı senin gibi oldu sadece iğne işlemi uygulandı 6. Ayımda hamile kaldım 6+2 şuan bugün kalp atışını duymak için gideceğim inşallah duyarız tekrar tüpe yapışma ihtimali varmış 😢
Lavinia96 Royem62 benimde o şekilde oldu tek doz iğneyle düşürdüler. 4-6 ay arası yeterli dedi doktorum. 3 farklı doktora gittim diğer 2 si de 3 ay yeterli dedi. Şu an daha bir gebelik yok tabi ama 6 ay sanırım en garantisi
Tessd Busraltn Ben laparoskopi ameliyatı olmuştum o yüzden doktorum korunmamıza gerek olmadığı o söyledi. Dış gebelik ameliyatından 6 ay sonra hamile kaldım
Busraltn Tessd bende laparoskopi oldum. Doktorum 40 gün korunmayı önerdi. Yeni evli olduğumuz için hafif yakınlaşmalarımız oldu ama tam anlamıyla olmadı tabi ki. Ne zaman birlikte oldunuz peki eşinizle ? Benim 1 ay doldu da
Tessd Yani ameliyat ağrılarım geçtikten sonra normale dönmüştük tam gün sayısı bilmiyorum ama bir aydan çok fazla değildir sanmıyorum