GMZ355 filizmom çevremde gözlemlediğim kadarı ile çocuklar 120 cm’lik beşikleri 1 yıl bile kullanamıyorlar hareketlenmeye başladığı için içinden çıkıyorlar o sebeple küçük anne yanı beşik alıp yatak odanız koymanız ve bir oda yapmanız tavsiyemdir ikeadqn alacağınız dolap ve şifonyerle hemen hemen aynı paraya gelecek
filizmom GMZ355 ama o küçük anne yanında max. Yatacağı 6 ay çünkü gerçekten küçükler. Sonra odasını ayırmak iÇin erken değil mi?
Ulviyedlnn GMZ355 bende sizin gibi bir oda kurmayı düşünüyorum sepet beşik böyle bişey alırım yanıma nekadar yatabilirse artık
GMZ355 Ulviyedlnn önü açılıp inebilenlerden alsanız daha iyi olur meltem mobilyanın var ama normal beşik değil küçük anne yanı onlarada bi bakın isterseniz ben ondan aldım meltem anne yanı beşik mood adı
Mervekosar94 Merve171214 bende bunu almayı istiyorum nokta bebekten mi aldınız nasıl memnun musunuz kullanısı nasıl acaba?
Merve171214 Mervekosar94 evet noktabebeden aldım 14 gün oldu geleli ama kalitesini beğendim şuanlık memnunum
Mervekosar94 Merve171214 teşekkür ederim ben dolap yeterli olur mu küçük mü diye terettüt ettim ondan merak ettim
Bebekbeklrkn Ulviyedlnn Canım bu modellerde çok güzelde son zamanda herkeste var ya benim çevremde hep böyle aldı
MerveTeyze Bana uygun fiyatlı erkek bebek odası karartma perde önerebileceğiniz yer var (fon , store vs) mı bir kaç tane beğendim ama 180×270 cm ölçülerinde lazım