Ulviyedlnn Hayal edip kurmak istediğiniz odalar veya benzer resimleri varmı yada evinizde kurulu oda varsa paylaşırsanız sevinirim ❤️ Benim hiç çocuk odam olmadı bebeğime en güzelini kurmak istiyorum ayrıyeten anne yani sepet beşik düşünüyorum yatak odasına kurmak için ben bu modeli çok beğendim kızım olacağı için böyle modele çok ısındım beşikli olan modelide var ama bu modelde 10 11 yaşına kadar kullanabilir dedi internette sayfalarda uyku seti dahil 21 bine buldum ama İstanbul’da baktığım mağazada sadece gardrop karyola yatak şifonyer 3 parça 25 bin dedi çok pahalıya geliyor daha çok var doğuma daha erken biraz daha bakmak istiyorum tabiki 🌸🤰
__momm Ulviyedlnn çok güzel bir takım ama olurda ilerde oğlunuz olursa pembeyi ona kullanamazsınız. Bence unisex bı renk tercih etseniz daha iyi olur
tugbadurmaz34 Ulviyedlnn ben olsam tamamen her şeyini beyaz yaparım kulpları belki hasır şeklinde yani olabildiğince cinsiyet ayrımı yapmadan kıza pembe erkeğe mavi olayını kınıyorum cinsiyetin rengi olmaz bence beyaz her zaman en sade en güzeli hem kıza hem erkeğe ve modası geçmez bu paylaştıklarınız çok sıkıcı geld bana illaki alan vardır ama ben tercih edeceğimi sanmıyorum 😰
Mevlude_Sahin Ulviyedlnn Bence mobilya yerine aksesuarları pembe seçebilirsiniz. Renk bir yerden sonra sıkıyor insanı en güzeli beyaz ve bir de oğlunuz olursa iki iş olmaz.
bebegimhayalim tugbadurmaz34 bende henüz hamileyim ama İnternetten aldık bu üstteki fotodakini düz beyaz kulplari gold. 4 kapılı gardrop 4 çekmeceli sifonyer 90 a 190 boyutu karyola, yataşı ve uyku şeyi hediye kargo bedava 15 bine aldik 2 ay önce şuan 22 bin olmuş kurmadik henüz kursaydik foto atardım
FNGNN Ulviyedlnn iyi bir mobilya alırsanız bayağı bir gidiyor uzun ömürlü oluyor çocuklar küçük oldukları için, beyaz tercih ettim ben o yüzden belli bı zaman sonra oğluma yatak baza başlık aldık kız olursa da kullanır beyazi kardeşi demiştim
perosy Arkadaşlar bende bu şekilde almayı planlıyorum ama birkaç kişiden yatak büyük olduğu için çocuklar yatmıyor diye bir duyum aldım doğru mudur eğer deneyimliler varsa söylerse çok sevinirim. Malum her geçen gün fiyatlar artıyor bu şekilde alıp uzun yıllar kullanması daha mantıklı buluyorum
Gamzeacis Benim oğlum olacak ama renk olarak beyaz ve ahşap detaylı mobiLya tercih ettim gözüme öyle daha güzel hitap etti almila mobilyadan aldık henüz gelmedi Montessori tarzında
Yrnaltnkalp Bende nokta bebe sayfasından çeyiz paketi gibi aldım kızlar incelemek isterseniz instagramda ve İnternet’te var sayfaları yerinde gidip gördüm beğendim 🌸
Gulsah_09 Yrnaltnkalp ben de internetten siparis vermek istiyorum o sayfadan memnun kaldınız mı ? Instagramda gorundugu gibi mi gercekte de
AycanUnlu25- Yrnaltnkalp merhaba o sayfayı bende gördüm kızım için inceledim ama istanbuldaydi mağaza ben İzmir’de oturuyorum guvenemedim aslında
Ulviyedlnn Yrnaltnkalp evet ben o sayfayada baktım yanındaki ürünler fiyatı hak ediyormu kararsız kaldım 29 bin demişti bu çeyiz paketine tabi başka renk de bakabilirim illa pembe değil
Yrnaltnkalp Gulsah_09 evet biz izmitteyiz İstanbula gidip mağazayı görmek istedik daha sonrasında sitesinden siparişimizi oluşturduk hatta cok kaliteliydi mobilyaları çok beğendim ben
dilaraRecep Ulviyedlnn bu benim aldığım model cnm herkes beğeniyor unısex bir model bence kızım vardı şimdi hamileyim oğlum olcak bir tane daha bu yatakdan alıcam karşılıklı koycam odalarına
Ulviyedlnn dilaraRecep bizim odamız küçük ben bu karyola yatağı çok beğendim çünkü yavrulu yatak diye de geçiyor altındaki çekmeceli kısmı açınca yatağa dönüşüyor iyice bakmıştık sizin aldığınızıda çok beğendim
Aysensrkan AycanUnlu25- canım bende izmirdeyim izmirde bu modeli satan bir sayfa var hatta gidip kendi yerine gördüm ama boyutu odamıza uymadığı için alamadık sayfanın adı @izmirbebe2020 isterseniz gidip bakabilirsiniz sizde
Yrnaltnkalp Ulviyedlnn bebek arabası orta derecede diyebilirim ben kısa süre kullanıp baston arabaya geçerim diye düşündüğüm için idare edeceğini düşündüm fiyatına göre yinede çok iyi bir paket oldu bizim için
mihros97 Ulviyedlnn arkadaşı Ulviyedlnn arkadaşım bu siteden set halinde satın aldı fakat oda dışındaki ürünlerden memnun kalmadı, beşik ve bebek arabası çok dandik çıktı
rabiaozcans Aslialtog büyüyebilen yatak bakıyorsanız çilek mobilya tavsiye ederim. hem fiyat olarak sarte mobilya ile aynı hemde çilek daha kaliteli. önce beşik sonra karyola olabilen modelleri var gayette sapasağlam
canss_96 Aslialtog ben tamda bu satıcıdan aldım henüz gelmedi ama bu yatağı beğendikten sonra başla hiç bi yatağı beğenemedim ve o kadar çok mağaza gezdim ki bundan bulmak için İzmir’de fakat büyük küçük büyük mağazaların hepsi anlaşmış gibi hep aynı ürünleri getirtmişler hiç bi yerde bulamayınca internetten almak durumunda kaldım