Alyamomm benimde geçen ay bı gün adetim gecikti normalde de ya bir gün geç ya da bir gün erken oluyodum olmadım diye suphelenmedim yine bı gün geç olcm dedim hiçte belirtim yoktu 8 aydır istiyorduk 8 ay çok bir süreç değil biliyorum yıllarca bekleyen insanlar var ama gurbette olduğum için eşim çalışıyordu tek başıma kalıyordum yanıma bı yoldaş istiyodum evde çok canım sıkılıyordu hep dua ederdim Allah’ım bana ve isteyen herkese hayirlisindan nasip eyle diye sonra evde erken gebelik testi vardı yaptım ve nolur dedim bu sefer çift çizgiyi göreyim bende dedim gözlerimi kapattım aradan 2 dk bile geçmeden iki çizgi koyuydu ağladım mutluluktan o günden bu yana hep isteyen herkese nasip olsun bu duygu diye dua ediyorum Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın anne olmayı hakeden isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip olsun insaAllah 6.haftama girdim yarın nasipse kese ve kalp atışı için gidcm çok heyecanlıyım daha önce defalarca test yaptım hep negatif çok üzülüyordum ama son aylarda artık takmadım olmuyo dedim kendimce ama Allah’ın bir zamanlamasi oluyor işte o zamanlama çok güzel inşallah sizinde vardır Rabbim sağlıkla kucağımıza almayi nasip etsin yavrularımızı🤲🤲🤍