GamzeAltn Kızlaaaar 28 aralığa kadar sancım olmazsa doğum yapmazsam 28 aralıkda suni sancı ile normal doğum yapıcağımı söyledi doktor çok heyecanlıyım bol bol dua edin dualarınıza ihtiyacımız olucak 😊😊
sonsuzmasalim GamzeAltn inşallah kendiliğinden gelir sancıların 😍 Tek avazda kurtarsın Allahım inşallah. Bende normal doğum istiyorum nasip olursa 💙
GamzeAltn sonsuzmasalim inşallah kendiliğinden gelir miniğim , çok teşekkür ederim Allah sanada nasip etsin en güzel doğumu 🙏😍
GamzeAltn Cananscs normalde 7 ocak da doğacak dı ben erken aldırıyorum babamız cok yogun çalısıyor biraz ona ayak uydurmaya çalıstık
JeyranAhadova INSHALLAH kendisi gelir🤗 28 Aralik benim dogum gunum)) 6 yil sonra olmushum ben, hep evimizde aileme ben size yilbashi oncesi hediyyeyim derdim😅
GamzeAltn JeyranAhadova bende hep düşünürdüm yıl başında doğum günüm kutlansın vs diye çok heyecanlanırdımm 😂
melektb GamzeAltn canim bence ocak ayinin girmesini bekle bebegin icin de avantajli olur 1 sene buyuk gozukecek herseyde okula erken baslayacak vs. Yinede siz bilirsiniz tercih hakkin varsa boylesini tavsiye ederimm.
GamzeAltn melektb aslında 7 ocakta doğması gerekiyor ama biz 28 aralıkda doğsun istedik yeni yıla hep birlikte girsin istedik artık okullarda o yaş problemi kalktı
Muhammedamine GamzeAltn bende 36+2 haftalık hamileyim neden 28 Aralık sebebi nedir ? Çünkü bizim doğum tarihimiz 6-7 ocağa denk geliyor durduk yerde neden bebeği erkenden doğurtuyor doktorunuz ?