Gamze_048 Kizlar adet tarihim en son 26 agustos , test yaptim pozitif cikti gecen hafta gittim doktora keseyi goremedi, bugun yine geldim yine gozukmedi boyle birsey basina gelen varmı?
Zzeyynep04 Gamze_048 çok erken canım o 5 veya10 haftalığa kadar kolayına görmüyoruz diyordu doktorum biraz daha büyüdüğünde ve değerin arttığında git dış gebelik diye düşünme minik olduğundan görememiş olabilirsin.
cutecik Gamze_048 benimde gözükmesi 10. haftaya kdar hep alttan bakıldı rahimden dolayı büyüdükçe üstten gözüktü alttan bakınca bişey olmuyo zararı yok ki böyle içinizi kemirmesindense
Gamze_048 Evwt gecen hafta baktirdim 908 di bu hafta ultrason verdi gittim yine gozukmedi , simdi hastanenjn onunde bekliyorim idrara sıkıs yine bakalim dedi, alttan bakalim mi dedi istemedim endiseliyim
Haz28 Gamze_048 ohooo 908 gözükmesi imkansız benim cuma günü 1200 du pazar günü yine göremedi ancak 3000 lerde olması lazım
Edaaa123 Gamze_048 alttan baktır korkulacak hiç bir şey yoktu beta 15000 ama 7+2 olmadına rağmen kesede de bebekte görülmedi dayanamadım Alttan baltırdım çok şükür vardı şimdi 15 hafta bitti
nisanne Gamze_048 benimde ilk 7 hafta karından gorunmemisti alttan baktılar sende öyle yapabilirsin sonra düzeliyor zaten
Mommy15 @Haz28 908 diye bugün demiyor ki hanımefendi geçen hafta diyor bugüne kadar 2000 olması lazım 2000 olunca da kese ultrasonda gözükür
Mommy15 @Gamze_048 beta istemedi mi doktor bence beta verip değerine baktırabilirsin görünür inşallah içini ferah tut
sln23 Gamze_048 belki geç döllenme olmuştur canım benim de ultorosbla karından duyulmadı vajinadan bakmıştı için rahat tut 🥰