Gulsah_09 mervebusra cinsiyet partisi dusundugumuz icin doktorum kağıda yazdı insallah pazar gubu ögrenicez
Mehtapasel Minikmucizelere en son 22+1 de gittim 497 gramdı zayıf geldi bana biraz kilosu şuan 23+5 iz
Minikmucizelere Mehtapasel doktor zayif demediyse iyidir ya ztn sonlarda dahada kilo aliyolar bosver dert etme🙂
Canann1601 Yildizyildiz9490 maşallah sizin de az kalmış 🥰 sağlıkla kucağımıza alalım inşallah bebişlerimizi. Bizim de 76 gün kaldı 29+1 😊
Canann1601 Canookii ne güzel tesadüf 😊 Ben de memnun oldum 🥰 sizin bebişin cinsiyeti de kızsa tam tesadüf olur 😂
H-O12 @mervebusra 14 haftalıkta gittim kız benziyor dedı 16 bekleyelim tam söyleyim dedi bende sabırsızlıkla bekledim gideceğim cinsiyet öğrenmeye
dilek_turkan_14 mombarbie_ iki sefer kız bölgesine benziyor dedi cuma günü ayrıntlıya gidecem bakalım hayırlısı 🥰sizde sağsalim alırsınız kucağınıza inşallah 💞
mervemurat16 Merveeegul tesadüfün bu kadarı gerçekten benimde kızım olacak sağlıcakla kucağınıza alın inşallah
Mehtapasel Minikmucizelere haftasıyla uyumlu dedi insan yinede endişe ediyor ☺ sizin haftanız kilonuz nedir ☺