Günaydın kızlar
36+5 deyim gece ansızın uyandım bir baktım çamaşırım sırılsıklam dedim suyum geldi heralde emin olamadım bi 10 dk bekledim tekrar aynısı olunca acile gittim. Ve bebeğimin suyunun bayağı azaldığını öğrendim. Normalde 17.10.2023 sezeryan için gün almıştık.Acildeki doktor suyumun geldiğinden dolayı enfeksiyon olabileceğini ve bebeğin alınabileceğini söyledi o yüzden çok korkuyorum kendi doktoruma da bugün randevum var. Sanırım beklenilen günden daha erken gelicek gibi. Kızlar lütfen dua edin evladımı sağlıkla sıhhatle kucağıma alıyım…

Esyu1606 sağ salim sağlıklı ve kolay bir sekilde bebeğini kucağına alırsın inşallah canım . Korkma allahın izniyle güzel geçecek hersey biiznillah🤗

Hiç korkmayın. Benim de 18 ağustos sezaryen günümdü. 12 ağustosta sabah 8 gibi karnımın içinde puıt diye bisey oldu. Ayağa kalkımca su bosalmaya basladı. Ayrıca 15 dakikada bir sancımda baslamıstı. 12 ağustos 10.32 de bebeğimin sesini duydum. Umarım sizin icinde cok rahat gecer.

Esyu1606 Allahım yavrunu sağ salim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🤲🏼 her şey çok güzel olacak❤️ ikiniz de çok iyi olacaksınız.