Edanurr28 Kızlar mide bulantısı aşırı çok yaşıyorum ben ya sabah mide bulantısıyla uyanıyorum sürekli normal mii bu
kahvesever__ Edanurr28 kaç haftalıksın ilk zamanlar bende öyleydim doguma kadar sürmüştü ilk gebeliğimde
Asiyefdnn Edanurr28 benim 6. Haftamda başlayan bulantım maalesef hala geçmedi şu anda da inanılmaz bulantım var prilam kullanıyorum hala ama sabah bulantım geçmiyor 27+5 haftalığım
Edanurr28 Bahar1644 Kendimi kötü hissediyorum artık şimdi bile ona uyandım 6 haftalık sürekli devam eder mi böyle
Aybarssmom_ Normal canım ben yatağın kenarına tuzlu çubuk kraker koyuyordum uyanır uyanmaz yemeye başlıyordum bastırıyordu biraz midemi, ayva da iyi geliyormuş bana iyi gelmemişti ama dene istersen
Edanurr28 kahvesever__ 6 haftalık olduk bugün kontrolüm var söylemem gerek sanırım bir ilaç felan versin ne bilim dayanamıyorum çünkü ben dedim daha yeni diye böyle herhalde
Vandb Edanurr28 ben piyasadaki bütün ilaçları denedim serumun içinde verdiler hep en son doktorum evde prilam la onzyd verdi ikisini kullanınca biraz rahatladım ama benim günde 15e çıkıyordu kusmalarım
Edanurr28 6 haftalığım 1 gün biri önden gidiyomuş 2 muayenem ilk gittiğimde tek kese gözüktü şimdi çift yumurta olduğunu öğrendim
Eminesahin1 Edanurr28 bana doktorum ikizlerde daha fazla bulantı kusma halsizlik olur dedi bende yatağımın kenarına çubuk kraker koyuyorum kalkmadan bir iki tane ağzıma atıyorum yoksa kusuyorum midem bulanıyor
Edanurr28 Evet bende prillam kullanıyorum bana da çok iyi geldi inşallah iyi oluruz hepimiiz bunlar zor ama güzel şeyler sende sağlıkla al kucağına bebeğini canım Vandb
Vandb Edanurr28 inşallah prilam iyi geldiyse sevindim benim ilk haftalar 4 defa alıyordum onu hiç etki etmemişti 12.haftada falan anca etki etti