Brn_cnn tabiki her şey yolundaysa normal doğum olmalı adı üstünde normal annenin bunu engelleyen bir hastalığı yoksa, bebek ve anne için her şey yolundaysa evet öyle olmalı ama en sağlıklısı bu demek değil herkes için en sağlıklının tanımı farklı. Ayrıca sadece bebeğin iri olması değil ki problem, birçok insan normal doğum konusunda tecrübesiz ve doğurmadan bunu tecrübe etmek mümkün değil doğru ıkınmayı bilmemek çok normal kimse size bu şekilde ıkınacaksın diye pratik yaptırmıyor zaten yapılması da mümkün değil ancak anlatım ile mümkün. Her şeyi gayet yolunda olan arkadaşım tam doğum anında bebeğin elini yüzüne yapıştırması ve o şekilde doğmasıyla her yeri kesildi ve 10 dakika öncesi böyle bir durum yoktu tamamen o an gelişen bir şey bu durum sezeryan içinde geçerli her şey harika giderken bir komplikasyon olmayacağının hiçbir garantisi yok hepimiz bunları bilerek doğuma gidiyoruz. Benim sitemim ısrarla normal doğum yap en sağlıklısı o diye insanları ikna etmeye çalışan normal doğum harika sezeryan öcü gibi gösterenlere. Normal doğurmak istiyorum ama bunu engellen 2 çok büyük hastalığım var ya sezeryan olacağım ya da normal doğururken öleceğim ama en sağlıklısı normal doğum diye direten bir insan bunu anlayamıyor yukarıda da görebileceğin gibi hala en sığlıklısı nırmıl dığım cınım yazıyor çok bilmiş bir tavırla
@Anneadayiii__