edaozdxx Son 99 gün kaldı biz hala hastanelerde sürünüyoruz. Hala ben dünyaya gelicem diye acele eden bir kızım var. 🥰 2’li rakamları görünce mutluluğumu sizlerle paylaşmak istedim. Hayatın en güzel yüzü sensin minik prensesim...
Dyg34 edaozdxx sen hala hastanelerdemisin ☹️ Erken dogum riskin vardı dimi post acmıstın çogu gitti azı kaldı az daha sabretcen allah yardımcın olsun
Minik23 edaozdxx aa ne kadar güzel Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip eder iniallah bizde son 100 yarın bizde 2 rakama düşüyoruz inşallah😍😍
Seymaemre edaozdxx şey bende ikili rakama düşmek için şafak sayıyorum 25 gün sonra 99 insallah🥳🥳 Rabbim tüm hamişlere zamanında sağlıklı doğum nasıp etsin amin 🧿
edaozdxx [bilinmeyen] 26 haftalığım 23 haftadan beri hastanede yatıyorum canım. Benim rahim açılmam vardı, ona eşlik eden kanama ve su sızıntısı olduğundan yatmaya devam ediyorum.
Nazife86 edaozdxx Allahim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah, insallah biraz daha dayanır küçük melek, Rabbım hakkınızda hayirlisini versin...