Pskmerve 3 haftalık hamileyim. Doktor ve hastane arayışındayım . Yeni tayın oldum Ankara ya . Özel klinik ya da hastane önerisi olan var mı ?
Evrimkrcgln Pskmerve devlet olarak bilkent şehir hastanesinde necati hoca var çok iyi ilgileniyor her sorunuza sıkılmadan tek tek cevap veriyor ama hastası çok randevu bulmakta zorlanabilirsiniz
Esila300920 Pskmerve öncelikle hayırlı olsun , Keçiören medical park mine Gültekin Çalık , öneririm . Ben çok memnun kaldım , güler yüzlü samimi içten bilgili ve ilgili bir doktor kendisi .
Bade76 Pskmerve Pskmerve Kesinlikle Bülent Alp Aydın. Çok bilgili hemde insanı çok motive ediyor. Daha önce başka doktor takipliydim Bülent hoca ile tanıştıktan sonra hemen değiştim. Sezeryan ile doğum yaptım 10 dk da bebeğim kavuştum.
Baharoloji Pskmerve memorial da hastaneden çok memnun kaldım servis çalışanları çok güleryüzlü ve yardımseverdi hemşireler pedi falan bile onlar giydirdi hastaneyi düşünebilirsiniz
Minikperi Pskmerve ben A life Pursaklarda Mehmet Demir’e takipliyim çok memnunum. Tabi Ankara küçük bir yer değil nerde yaşadığınızı söyleseniz daha iyi tavsiyeler gelecektir🌸
Pskmerve Minikperi ben yeni tayin olduğum için çok bilemiyorum ama Yenimahalle Etimesgut taraflarında oturacağız